RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Харківській області четверо дітей потрапили до лікарні - бабуся нагодувала їх грибами

У Харківській області четверо неповнолітніх дітей віком від 8 до 14 років отруїлися грибами, які самостійно зібрали у лісі. Після трапези, яку їм приготувала бабуся, постраждалих довелося госпіталізувати до обласної лікарні. Зараз їх здоров'ю небезпека не загрожує, медики оцінюють їх стан як задовільний.

Про це йдеться на сайті Нацполіції Харківської області.

Надзвичайна подія сталася в селищі Слобожанське Красноградського району на Харківщині. Правоохоронці встановили, що двоє дівчаток 11 і 13 років, їх 8-річний брат і сусідська 14-річна дівчинка самостійно зібрали гриби і принесли "урожай" бабусі, яка його приготувала.

Через деякий час дітям стало погано - в стані середньої тяжкості їх доставили в Харківську обласну дитячу клінічну лікарню.

В даний час стан здоров'я постраждалих задовільний.

"За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 2 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк", - йдеться в повідомленні поліції.

Нещодавно "Апостроф" повідомляв, що у Києві та області розпочався грибний сезон.