RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Тернополі водій прийшов з повинною через 15 років - одній зі збитих ним дівчат відрізало голову: фото

Майже 16 років тому в селі Петриків Тернопільського району автомобіль на смерть збив двох дівчат 16-ти та 18-ти років. Водій втік, а 29 червня цього року добровільно здався поліції.

Про це повідомляє поліція області.

Водій кинув збитих дівчат прямо на дорозі. Його особу встановили і оголосили в міжнародний розшук. Жителю Тернополя інкримінували ч.3 ст.286 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Його так і не знайшли і через 15 років він сам здався поліції. Підозрюваного затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як пише "За Збручем", водієві тоді було 26 років і він був п'яним. Своїм "Опелем" смертельно травмував двох дівчат. Одну з них, 18-річну Світлану Козлюк, він метрів тридцять провіз на капоті. Але спочатку збив 16-річну Наталію Гнатіевич - дівчинка вдарилася головою об лобове скло, воно розбилося і відрізало їй голову. Тіло впало на асфальт, а голова застрягла між сидіннями і залишилася в салоні.

За даними видання, дівчинку поховали без голови - її підкинули буквально через пару годин після похорону прямо на очах відвідувачів бару. Перед цим було знайдено і авто зі слідами крові, мозкової речовини та волосся в салоні.

Як повідомляв "Апостроф", 29 червня, в Дарницькому районі Києва автомобіль збив матір з дитиною на пішохідному переході . Постраждалі госпіталізовані у важкому стані.