RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Під Запоріжжям п'яний дід "прокатав" копа 5 км на капоті і зламав йому ноги: фото і відео

У Запорізькій області затримали літнього водія, який намагався уникнути покарання за п'яне водіння і серйозно травмував правоохоронця. Тепер порушникові загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомляє Національна поліція регіону.

У центрі селища Михайлівка патрульні зупинили автомобіль Mazda за порушення правил дорожнього руху. При цьому з'ясувалося, що машиною керував п'яний чоловік, 1950 року народження. У салоні авто з ним була 13-річна пасажирка.

Після того як копи запропонували порушнику пройти огляд в медустанові, той направив іномарку на одного з них. Так правоохоронець опинився на капоті автомобіля, на якому і проїхав близько 5 км. Машина рухалася на великій швидкості, поки не зіткнулася з деревом.

В результаті інциденту патрульний поліцейський отримав переломи обох ніг і струс мозку.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння) та ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Остання кваліфікація належить до категорії особливо тяжких злочинів і передбачає позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Раніше ми писали, що в Києві водій автомобіля вирішив втекти від поліції, проте гонитва тривала недовго.