RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У Рівненській області чоловік підпалив племінника: подробиці моторошної трагедії

У селі Оженин Рівненської області п'яний пенсіонер підпалив племінника під час сварки. Зловмисник свою вину заперечує, йому загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

“Близько 14-ї години між нетверезим пенсіонером та його племінником виникла чергова побутова сварка. Останній начебто не допомагав по господарству та зловживав спиртними напоями. Тож дядько взяв каністру із бензином, вилив на племінника, який лежав на ліжку у кімнаті, та підпалив”, - йдеться в повідомленні.

Потерпілий вибіг із будинку до сусідів. А цей час зловмисник гасив пожежу. Тест на алкогольне сп’яніння показав 1,36 проміле при нормі 0,2. Йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Він свою вину заперечує. Стан постраждалого невідомий, він перебуває в опіковому відділенні Рівненської обласної лікарні.

“Під час огляду місця події було зафіксовано сліди підпалу, а в будинку — обгорілий одяг на потерпілому та обгорілі предмети на ліжку. Первинними показаннями, які вдалося отримати від причетного до злочину чоловіка, встановлено, що скоєнню злочину передували тривалі конфлікти із племінником. 69-річного жителя села Оженин затримали за частиною 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання”, - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під Києвом чоловік влаштував масштабну пожежу на парковці через дівчину.