RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Копи спрацювали оперативно: на Буковині розкрито вбивство чоловіка через велику суму, відео

Поліція в Чернівецькій області розкрила жорстокий злочин - чоловіка вбили та вкрали велику суму грошей.

Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

11 вересня було знайдено тіло чоловіка з явними ознаками насильницької смерті, без документів та телефону, у лісосмузі, поблизу одного із сіл Чернівецького району.

Згодом виявилось, що це 52-річний житель Волинської області, який прибув у інший регіон України задля купівлі транспортного засобу. Відповідно він віз із собою значну суму грошей, які вкрали разом з особистими речами.

Працівники управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області встановили двох жителів Буковини віком 29 і 34 роки, причетних до вчинення цього злочину. Вони покинули регіон на автомобілі.

“Задля встановлення місцезнаходження фігурантів поліцейські провели справжню спецоперацію із залученням колег Тернопільського, Рівненського та Волинського регіонів, а також із допомогою спецпризначенців КОРДу. Двох втікачів затримали, вилучено ряд речових доказів, що підтверджують причетність останніх до скоєння вбивства. Наразі затриманим повідомлено про підозри у скоєнні злочинів, передбачених пунктами 6 і 12 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) та частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває”, - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що в Києві чоловік виявив у квартирі свого родича розчленоване тіло жінки - останки знаходилися в холодильнику.