RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Ховався на Трухановому острові: всі подробиці про вбивцю киянки, що втік з Росії

Як стало відомо, вбивцею 37-річної Оксани Кені, виявився громадянин Грузії Тенгіз Ецадеішвілі. До скоєння жорстокого вбивства він вже був судимий за подібний злочин.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Повідомляється, що після того, як правоохоронці 4 вересня знайшли тіло жінки, вони почали активні пошуки злочинця. Пізніше з'ясувалося, що в цей час він переховувався на Трухановому острові. Для його затримання залучили навіть Нацгвардійців, які прочісували територію.

Затримали Ецадеішвілі 16 вересня завдяки складеному фотороботу. Він зізнався, що приводом для вбивства стали ревнощі. Наскільки це визнання правдиво, перевіряють слідчі.

Фоторобот затриманого Фото: OBOZREVATEL

Фото затриманого Фото: OBOZREVATEL


На рахунку чоловіка вже не одне таке вбивство. У липні 2011 він, перебуваючи у Вінниці, вбив свою співмешканку. Після знайомства, він почав її забезпечувати матеріально. Одного разу, після посиденьок з гостями, жінка, замість того, щоб залишитися у нього ночувати, захотіла поїхати додому - зібрала речі і попросила грошей на таксі. Злочинець відійшов за грошима, а повернувшись звинуватив дівчину в тому, що частина пропала. Розгорівся скандал, в ході якого він жорстоко вбив співмешканку.

Рішення суду про укладення Фото: OBOZREVATEL

Після цього він виїхав до Росії, але того ж дня повернувся в Одесу, де його через кілька днів затримали правоохоронці. Незабаром його засудили за вбивство і підробку документів (він підробив паспорт і ідентифікаційний код у 2005). З в'язниці він повинен був вийти лише у 2025, однак в січні 2021 року суд задовольнив його клопотання про умовно-дострокове звільнення, незважаючи на апеляцію прокурора.

Рішення суду про умовно-дострокове звільнення Фото: OBOZREVATEL

12 квітня Вінницький апеляційний суд залишив у силі рішення про умовно-дострокове звільнення, а вже 3 вересня Ецадеішвілі вбив другу жертву.

Раніше ми описували інші подробиці вбивства Оксани Кені.