RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Іншого такого в місті немає: в Римі вогонь серйозно пошкодив знаменитий міст

У Римі сильна пожежа напередодні виборів наступного мера пошкодила один з найстаріших мостів - "Залізний міст" 19-го століття. Частина моста обрушилася в річку Тибр.

Про це повідомляє MSN.

За попередніми даними, ніхто не постраждав у пожежі. Пожежники вважають, що займання було викликано пошкодженою газовою трубою. Місцеві ЗМІ вважають, що причина - коротке замикання в халупах під мостом.

Незважаючи на відсутність постраждалих, околиці залишилися без електрики на кілька годин. На даний момент міст закрили на невизначений термін в очікуванні перевірки його безпеки.

Офіційна назва моста - Промисловий міст. Його відкрили в 1863 році. Міст проходить між районами Остіенсе і Портуенсе. Але самі італійці звикли називати його "Понте ді Ферро" - Залізний міст, тому що інші мости зроблені з каменю. Вся довжина конструкції становить 131 метр.

Фото: Vigili del Fuoco

Фото: Vigili del Fuoco

Фото: TG.la7

Нагадаємо, в італійському місті Мілан приватний легкомоторний літак із вісьмома людьми на борту врізався в офісний центр. В результаті авіакатастрофи загинули вісім чоловік - всі, хто перебували у літаку.