RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Вбивство копа в Чернігові: суд ухвалив рішення щодо всіх підозрюваних

У понеділок, 4 жовтня, суд взяв під варту всіх підозрюваних в убивстві поліцейського Артура Єрохіна, яке відбулося в Чернігові.

Про це повідомляє Національна поліція області.

Дії чотирьох фігурантів правоохоронці кваліфікують за п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Вчинок ще одного учасника побиття кваліфіковано як грабіж, поєднаний з насильством, або за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 186) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, трагедія сталася в мікрорайоні Масани в ніч на 2 жовтня. Через конфлікт, який виник між групою молодих людей і двома поліцейськими, перші жорстоко побили правоохоронців. Один з них помер, а другий знаходиться в лікарні у важкому стані. Співробітники поліції перебували у відпустці та були в цивільному одязі.

Раніше ми писали, що в медіа з'явилися коментар одного з фігурантів вбивства поліцейського Артура Єрохіна в Чернігові, а також ще одне відео з місця події, яке було зняте вуличними камерами відеоспостереження біля супермаркету "АТБ".