RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Харкові фура збила двох хлопчиків - один з них загинув: фото і відео

У понеділок, 4 жовтня, в Харкові вантажівка збила двох дітей на пішохідному переході. Один з постраждалих загинув у лікарні, за інформацією ЗМІ.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харкова.

Близько 16:45 в районі будинку № 3-А по вулиці Великій Кільцевій автомобіль «DAF XS» з напівпричепом наїхав на 12-річного підлітка та хлопця, віком приблизно 13 років. Діти отримали важкі травми та були доставлені в лікарню.

Правоохоронці повідомили, що діти перетинали проїжджу частину по пішохідному переходу. Зі слів свідка, хлопці бігли один за одним. Водій загальмував, але допустив наїзд на підлітків.

Водія затримано. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляють джерела ЗМІ у лікарні, старший хлопчик був доставлений в лікарню в стані клінічної смерті, в глибокій комі, а реанімаційні заходи результату не дали. Дитина померла. Молодший хлопчик знаходиться в реанімації відділення політравми в важкому стані. У нього забій мозку і скелетна травма.

Раніше "Апостроф" повідмоляв, що на Оболоні в Києві позашляховик з невідомих причин "протаранив" тролейбус.