RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

"Втратила" дитину в лікарні: в Житомирі жінка обдурила рідних вагітністю

У поліцію Житомира звернулася жінка з повідомленням про те, що її дочка втратила дитину під час пологів в одній з лікарень.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Житомирській області.

Ще 7 жовтня до поліції звернулася жінка із заявою про те, що її 27-річна дочка втратила новонароджену дитину в одній з лікарень. У зв'язку з цим було проведено першочергову перевірку і призначено експертизу щодо стану здоров'я жінки.

"За відповідним висновком фахівців, вона дійсно мала вагітність, яка могла припинитися місяць-півтора назад", - зазначають в поліції. Крім того, за словами самої жінки стало відомо, що ще в серпні під час прогулянки у неї стався викидень, але розповісти матері і співмешканцю про це вона побоялася і до останнього моменту не наважувалася повідомити. Уже в лікарні вона розповіла про смерть нібито під час пологів.

Зараз правоохоронці перевіряють інформацію щодо місця, де жінка нібито залишила пакет з мертвонародженим дитям. Також ведеться слідство у ст.117 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) - в разі доведення провини в суді жінці може загрожувати позбавлення волі терміном до 5 років.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Харкові за тиждень від наслідків коронавірусної інфекції померли дві породіллі - за життя їх дітей борються медики.