RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Харкові копи по-звірячому побили чоловіка в нічному клубі: фото, відео та всі подробиці

У ніч на 24 жовтня співробітники Департаменту стратегічних розслідувань (ДСР) Нацполіціі, які нібито були нетверезі, в одному з нічних клубів міста затіяли конфлікт і жорстоко побили чоловіка.

Про це повідомляє "Police Control Ukraine" з посиланням на власні джерела.

За інформацією журналістів, потерпілий з дружиною відпочивали в клубі. Один з поліцейських намагався з нею поспілкуватися, в результаті спалахнула перепалка, яка переросла в бійку.

Один з поліцейських почав бити потерпілого. При цьому, бити чоловіка продовжували і після того, як він вже втратив свідомість і лежав на підлозі. За інформацією журналістів, на початку бійки у потерпілого в руках, ймовірно, був ніж.

Відзначається, що побиття і наявність ножа правоохоронці не зареєстрували відповідно до закону та на місце не викликали СОГ. Є інформація, що цю справа намагаються "зам'яти".

Як пише newsroom, за фактом інциденту все ж відкрито кримінальне провадження. Секретар харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко повідомив, що дії силовиків кваліфікували за статтею 296 КК України ( "хуліганство").

Як розповідав "Апостроф", в Києві повідомили про підозру двом поліцейським, які жорстоко побили ломом киянина. Їм загрожує термін у в'язниці і позбавлення права обіймати певні посади протягом десяти років.