RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У купі відходів знайшли хвору матір: із квартири одеситки вивезли три самоскиди сміття, фото

В Одесі з квартири психологічно нездорової жінки комунальні служби вивезли три самоскиди сміття.

Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на ЖКС Вузовський.

За інформацією ЗМІ, комунальникам поскаржилися мешканці багатоповерхівки на вулиці Героїв Прикордонників, 1. В одній із квартир знаходилася психічно нездорова жінка, яка складала гори сміття, зібраного на вулиці. Сусіди не могли терпіти запах, що йшов від квартири через комах, що розплодилися, і т.п. У квартирі проживала 86-річна мати жінки та зграя собак. Тварин не вигулювали.

Якось через сміття жінка не змогла потрапити до себе в квартиру і довелося залазити через балкон. Умовляння комунальників не допомогли.

Коли комунальні служби "насильно" почали прибирання, в одній із гір сміття була знайдена матір, яка не могла ходити. Пенсіонерка не хотіла їхати до лікарні та була госпіталізована примусово. Дочку забрали до психіатричної лікарні.

"У квартирі залишився брат господині, який, сподіваємося, сприятиме прибиранню. Тільки за день із квартири вивезено три повні сміття вантажівки… Це - дуже складна і неприємна робота для нас. І завтра вона продовжиться, адже у квартирі ще багато мотлоху", - повідомили журналістів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Дніпровському районі Києва утворилася масштабне стихійне звалище зі старих покришок. Шини звозять туди трактори, а забирають – фури.