RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Головою – об парту: в Обухові скандал через побиття вчителькою молодшокласників

У місті Обухів Київської області розгорівся скандал через побиття вчителькою дітей. Конфлікт довгий час намагалося зам'яти керівництво ліцею.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу "1+1".

Бабуся другокласника розповіла, що вчителька ліцею №4 Лариса Михайлівна вдарила її онука головою об парту. Ще одну дитину викладачка била по руках. Бабуся розповіла, що онук росте сиротою – тато помер, а мама покинула його. На прохання більше не бити дитину вчителька почала істерично кричати на бабусю.

Школярі постійно скаржаться на поведінку викладачки, деякі відмовляються ходити на уроки. Одній з мам удалося почути, як шкільний психолог просив дітей не скаржитися батькам на вчительку. Директорка ліцею Вікторія Марченко заявляє, що психолог тоді проводив урок-гру.

" Йшлося і про друзів, і про дружбу, і про те, що секрети, які вам довірив друг, не можна розповідати", - заявила директор.

Після того, як батьки з активістами написали заяву про булінг у поліцію, директорка заявила, що в ліцеї провели комісію і зібрали у всіх свідчення.

"Що могли на рівні школи, ми зробили", - заявила вона.

Вчителька, яка била дітей, досі працює.

Як повідомляв "Апостроф", вчителька сільської школи у Волинській області кілька разів вдарила учня. Спочатку вона сварила дитину, а після цього схопила за вухо і кілька разів ударила по голові.