RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Смертельна ДТП із фурою у Харкові: у прокуратурі зробили важливу заяву про підозрюваного

У четвер, 25 листопада, ввечері, в Харкові сталася масштабна ДТП за участю трьох легковиків і двох вантажівок, жертвами якої стали три людини, в тому числі дитина. Як виявилось, водій, який став причиною аварії, був нетверезий.

Про це повідомляє поліція області.

"Попередньо встановлено, що водій "MAN" керував транспортним засобом у стані сп'яніння. Він затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру у скоєнні злочину ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в районі перехрестя кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе зіткнулися Chevrolet Nubira та автомобіль MAN із напівпричепом, який перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора. Вантажівка перекинулася на зустрічну смугу руху, де в цей час перебував автомобіль таксі Renault Logan. Також він зачепив автомобіль Suzuki СХ-4.

Внаслідок ДТП 49-річний водій таксі та двоє його пасажирів - 49-річна жінка та трирічна дівчинка загинули на місці пригоди. 41-річний водій вантажівки теж отримав травми та був доставлений до лікарні. Після надання медичної допомоги його було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає від 5 до 10 років в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.