RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

На орендованій квартирі у Полтаві виявили моторошну знахідку

1 грудня у Полтаві у орендованій квартирі було виявлено тіла двох молодих людей, один із потерпілих був неповнолітнім. Також у квартирі перебував чоловік у непритомному стані.

Про це повідомляє прес-служба поліції Полтавської області.

Повідомлення надійшло до поліції близько 17:00. Дзвонила жінка, яка здавала квартиру у пров. Рибальський, де було виявлено тіла молодих людей без ознак життя та непритомного чоловіка. Квартира при цьому була замкнена зсередини.

Оперативно-слідча група встановила особи померлих. Ними виявилися 25-річний житель Гадяцького району та 17-річний юнак із Миргородського. Під час візуального огляду слідів насильницької смерті не виявлено.

Особу чоловіка у непритомному стані також вдалося встановити, ним виявився 48-річний мешканець Харківської області. Його госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

За попередньою інформацією, хлопці та чоловік приїхали до Полтави на заробітки з різних регіонів. Розпочато досудове розслідування з ч. 2 статті 115 (навмисне вбивство двох або більше осіб) КК України. Призначено ряд судових експертиз, слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомив, що у Броварах під Києвом було виявлено тіло оголеної жінки.