RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Вбили та кинули у лісосмузі: під Дніпром знайшли тіло військового

14 грудня в околицях села Вільне, що на Дніпропетровщині, в лісопосадці біля дороги Губиниха - Вільне було знайдено тіло війсковослужбовця. На ньому були виявлені явні ознаки насильства.

Про це повідомила у Facebook 93-а ОМБр Холодний Яр.

Відомо, що вбитий військовий служив у військовій частині А1302. Правоохоронці провели огляд місця, де знайшли тіло. Слідчо-оперативна група з'ясувала, що смерть військовослужбовця настала внаслідок завдання йому тяжкого тілесного ушкодження. Підозрюваних у скоєнні цього злочину вже виявили та затримали. Ними виявилися військовослужбовці цієї частини.

"За даним фактом командування військової частини готове забезпечити сприяння всебічному і неупередженому досудовому розслідуванню правоохоронними органами для встановлення повної картини обставин та подій. Водночас слід зазначити, що особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили”, - написала прес-служба 93 ОМБр Холодний Яр.

Щойно з'являться конкретні результати розслідування, їх одразу представлять громадськості.

Раніше ми повідомляли про те, як деякий час тому молодий учасник АТО покінчив життя самогубством.