RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Ми перетворимо ваше життя на пекло: Ярош назвав Лукашенка придурком і пригрозив на випадок вторгнення

У разі удару російських військ по Україні з території Білорусі українські бійці перетворять життя білорусів на пекло.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав колишній лідер "Правого сектора", командувач "Української добровольчої армії", радник головнокомандувача Збройних Сил України Дмитро Ярош.

"Ця придуркувата особь - Лукашенка, якого не можна назвати Білорусом, яке узурпувало владу в нашій братській державі, яке є підстилкою іншого старого кремлівського маразматика - Путіна, зараз робить все для того, щоб широкомасштабне вторгнення в Україну розпочалося з території Білорусі", – зазначив Ярош.

"Друзі-білоруси! Для вас вже давно закінчилися "танці" і "мирна білоруська партизанка"… Вас вбивають, ґвалтують, над вами знущаються… Ви - терпите… Може, досить? Тепер вас використає Кремль як провокаторів у війні з Україною… І ви, за путінські інтереси, будете гинути? Ми, українці, шануємо і любимо білорусів, але якщо удар по нас буде нанесено з вашої території, ми перетворимо ваше "мирне" холуйське життя у пекло", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", Олександр Лукашенко пригрозив вивести на кордон з Україною "цілий контингент білоруської армії".