RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Обіцяв сбушникові мільйони за "дах": у Дніпрі затримано горе-бізнесмена

Співробітники СБУ викрили підприємця з Дніпропетровської області, який запропонував хабар співробітнику українських спецслужб за те, що той "заплющить очі" на незаконний демонтаж залізничної колії на Луганщині.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

"Сліпоту" посадовця зловмисники, які вирішили "заробити" на розбиранні занедбаної залізничної колії на території Марківської ОТГ, оцінили у суму 500 тисяч доларів США, що становить 14 мільйонів гривень.

Заповзятливі українці запропонували співробітнику СБУ “кришувати” нелегальний бізнес, пообіцявши передавати оплату частинами після кожного етапу демонтажу колії.

Схему організували колишній співробітник українських правоохоронних органів та два фігуранти з кримінального середовища.

Трьох зловмисників затримано в районному центрі Луганської області при спробі передачі співробітнику СБУ частини обумовленої суми.

Їм повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовцю) Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що в Києві затриманий на місці злочину чоловік, який запропонував поліцейському хабар у розмірі понад 30 тисяч доларів.