RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Одесою чоловік розрив могилу свого колишнього начальника: деталі дивної історії

У місті Татарбунари Одеської області чоловік розкопав могилу свого колишнього начальника та розбив труну. За вчинений суд засудив його до умовного строку покарання.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру судових рішень.

За даними слідства, 6 серпня 2020 року о 22:00 чоловік прийшов на цвинтар, розташований у Татарбунарах, біля автодороги "Татарбунари-Арциз" та лопатою розкопав могилу свого померлого роботодавця. За словами чоловіка, він був скривджений на покійного та хотів побачити його обличчя.

"Він переконався, що в труні труп його колишнього начальника, що реально напіврозклався. І закопав могилу. Але в труні у голови покійного він залишив гумові рукавички", - сказано у вироку.

Чоловік у ході суду повністю визнав свою провину та покаявся у скоєному. За його словами, він працював за наймом, а його роботодавець загинув у липні 2020 року. Розкопував могилу і розбивав труну з єдиною метою - побачити обличчя покійного.

Саратський районний суд (Одеська область) визнав чоловіка винним у оскверненні могили та засудив до двох років ув'язнення умовно. Також його зобов'язали пройти курс лікування психічних розладів.

Як повідомляв "Апостроф", минулої весни невідомі вандали поглумилися над могилою добровольця Олександра Коваля, який загинув у віці 18 років під Маріуполем під час бойового завдання.