RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Під Львовом школярку зацькували після приставань вчителя: деталі скандалу

У Львівській області п'яний учитель приставав до учениці, а після її відмови почав ганьбити і налаштовувати проти дівчинки однокласників.

Про це повідомила мати школярки на сторінці Батьки SOS у Facebook.

Вона написала, що у суботу, 12 лютого, провела доньку до електрички, якою вона разом з учителем і однокласниками вирушала у Карпати. Дівчинка перейшла у нову школу перед Новим роком, тож мати вирішила познайомитися із педагогом і переконатися, що її дитина в надійних руках. Учитель запевнив, що усе буде добре і їй нема про що хвилюватися, сказав дзвонити, якщо щось знадобиться. Але потім у потязі він вживав спиртні напої і дозволяв це робити дітям.

"Моїй дочці стало погано, але мені ніхто не дзвонив. Після 17 години мені дзвонить дочка і каже, що вчитель ліз до неї цілуватися. Вона, як могла, закривалася від нього, але він 4 рази ліз до неї цілуватися, а потім взагалі поліз під футболку. Дочка влаштувала скандал, педагог спочатку просив її забути про це, потім пішов агресивним шляхом і почав налаштовувати інших дітей проти неї", - повідомила мати школярки.

Жінка одразу виїхала на місце події, при цьому викликавши поліцію. Поки оперативники їхали, дівчинку всі цькували, включаючи самого вчителя та хазяйку будиночку, мовляв, влаштувала їй проблеми.

"Поки не було поліції, дочку всі цькували. Навіть господиня будиночка звинувачувала мою дочку, що вона такі їй проблеми влаштувала. Дочка була в лігві вовків одна, поки не приїхала поліція. Поліція мені дзвонила по телефону і говорила, щоб я звичайно сама думала як чинити, але педагог п'яний", - згадує мама дівчинки.

Після прибуття жінки і поліції, педагог поводився агресивно і розповідав нісенітниці про ученицю. Однокласники побоялися захищати дівчинку і стали на бік вчителя.

Наступного дня педагог телефонував мамі учениці, вибачався і пропонував вирішити ситуацію мирним шляхом, однак жінка дізналася, що він так і продовжує розповсюджувати чутки про її доньку і налаштовувати всіх проти неї.

У школі на ситуацію ніяк не відреагували, класний керівник навіть не бере слухавку. Сама ж дівчинка перебуває у стресі, її стан пригнічений.

Раніше ми писали, що на Львівщині розгорівся скандал через цькування директорки ліцею учнів навчального закладу.