RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Поховав батька та влаштував розправу: моторошні деталі вбивства під Полтавою фермером 29-річної дружини

У невеликому містечку на Полтавщині в ніч із 8 на 9 лютого 45-річний фермер Олег Білаш убив свою цивільну дружину Євгенію.

Деталями страшної події поділився сайт Обозреватель.

У містечку Заводське Миргородського району кілька днів тому сталася страшна трагедія, яка шокувала всіх сусідів та знайомих родини фермера: чоловік після похорону батька застрелив дружину та сам викликав поліцію. Убита жінка була набагато молодшою за свого цивільного чоловіка, їй було всього 29 років. Пара виховувала маленького сина, якого зараз забрала сестра жертви.

Хто такий Олег Білаш?

Олег Білаш протягом багатьох років займався сільським господарством, мав власний комбайн, трактор та іншу техніку. Реєстраційні документи свідчать про те, що він вирощував зернові та технічні культури, а також займався вантажоперевезеннями.

За словами сусідки, Білаш – дуже господарський чоловік, який багато працював, хоча не був дуже серйозним фермером. Завжди приходив на допомогу сусідам, якщо вони просили про це. У сусідньому селі Токарі, де раніше жив чоловік, про нього також відгукуються як про дуже роботящого чоловіка, але згадують і про його велику слабкість - алкоголь. Там розповідають, що фермер міг піти у запой і тоді влаштовував конфлікти, задирався, щось з'ясовував. Саме через цю згубну звичку і розпався перший шлюб чоловіка.

Деталі вбивства

Із 29-річною Євгенією Олег зійшовся кілька років тому. Сусіди не пригадують, щоб у пари були гучні конфлікти, однак коли чоловік випивав, то отримувала й молода дружина. Нещодавно у фермера помер батько, який працював єгерем. Після похорону Олег забрав собі рушницю, хоча ніколи не любив полювання. Саме з цієї зброї він і вбив Євгенію. Розмірковуючи про мотиви, сусіди зазначають, що після поминок чоловік був п'яний.

"Може, ревнощі зіграли, або дурний характер. Тіло дружини знайшли в коридорі. Мабуть, вона намагалася втекти від нього", - розповіла сусідка.

Усвідомивши, що накоїв, сам Олег викликав поліцію, яка його заарештувала. Чоловікові загрожує від 7 до 15 років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше суспільство розбурхала загадкова смерть ювеліра під Полтавою.