RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Втрати російських солдатів в Україні: оприлюднено жахливу статистику

Російська армія зазнає у війні з Україною у десять разів більше втрат, аніж свого часу у Чечні та Афганістані. Понад 70 смертей щодоби.

Про це свідчать офіційні дані, повідомляє речник МВС України.

Високий рівень смертності говорить про те, що російському керівництву байдуже на життя та здоров'я своїх солдатів.

За даними Міноборони РФ, російська армія щодоби втрачає понад 70 військових. Тоді як в Афганістані під кінець війни втрачали близько чотирьох людей, в активну фазу Другої Чеченської - налічувалося близько семи смертей щодоби.

Військові США під час іракської війни втратили три тисячі солдатів: близько однієї людини щодоби, у В'єтнамі - понад десять осіб.

Також дуже низький рівень першої медичної допомоги, яку надають російським військовим на фронті. Співвідношення вбитих та поранених: один до трьох. Тоді як у В'єтнамі - один до семи.

"Такого рівня смертності серед росіян не було ні на двох Чеченських, ні на Афганській війні. Це показують навіть офіційні, занижені дані", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Міністерстві оборони України пояснили, чому третій день поспіль не рухається число втрат російської армії, які загинули від рук українських військових.