RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Дніпрі хлопець зарізав батька, який підтримав російських окупантів: фото

За вбивство рідного батька поліцейські Дніпра затримали 24-річного чоловіка.

Про жахливий інцидент проінформували в прес-службі поліції Дніпропетровської області.

Повідомляється, що під час конфлікту затриманий завдав потерпілому кілька ножових поранень, від яких 57-річний чоловік помер.

Злочин стався 10 квітня в одному із будинків в Індустріальному районі. Між батьком і сином виникла сварка, під час якої син завдав батькові ножових поранень у груди та шию.

"Поліцейські затримали 24-річного злочинця у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. На місці злочину правоохоронці вилучили знаряддя злочину – ніж", - повідомили у поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачено санкцією статті – до 15 років ув'язнення.

На телеграм-каналі "Дніпро оперативний" з'явилася інформація про те, що сварка між людьми сталася через тему війни в Україні. Батько зайняв проросійську позицію.

"Виявилося, що між ним та його 57-річним батьком стався конфлікт на тему війни в Україні, де батько зайняв проросійську позицію. Внаслідок конфлікту чоловік перерізав горло своєму батькові", - йдеться на каналі.

Нагадаємо, раніше український підліток із Бучі розповів про те, як російський окупант убив його батька .