RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Приховується від судових виконавців: ЗМІ розкрили справжню особу мародера з Polaroid з Ірпеня

Стало відоме справжнє ім'я мародера, який залишив своє фото на Polaroid в одній із квартир в Ірпені. Це псковський десантник Павло Пілантов, який переховується від судових приставів.

Про це повідомляє російське видання "Важливі історії".

Наголошується, що військовий на фото – 25-річний Павло Пілантов, який народився у місті Кандалакша Мурманської області. Зараз він проживає в Пскові та служить у 104-му гвардійському десантно-штурмовому полку (військова частина 32515), який брав участь у зачистці Бучі, Ірпеня та Гостомеля.

Видання пише, що зазначені відомості стали відомі зі злитої бази даних судових приставів, які вже кілька років намагаються стягнути з Пілантова понад 70 тисяч боргів. Його розшукують пристави Псковської та Новгородської областей.

Журналісти вважають, що віцепрем'єр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров помилився, коли заявив, що ім'я російського мародера Микита Третьяков, і показав його профіль у соцмережах.

Людина на фото з Ірпеня має темні очі, а Третьяков – світлі. Крім того, Третьяков не припиняв вести соцмережі під час війни, за словами родичів, протягом кількох років не залишав територію Росії та давно не слугує в армії.

Нагадаємо, під час перебування в Ірпені Київської області один з окупантів пограбував квартиру місцевої мешканки та залишив у приміщенні своє фото, не розібравшись, як працює Polaroid.