RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Анафема" від ФСБ: на окупованих територіях росіяни ліквідовують всі непідконтрольні церкви

У той час, як СБУ розслідує діяльність об'єктів Української православної церкви (Московського патріархату) у пошуках пропагандистських матеріалів, на тимчасово окупованих територіях російські загарбники впроваджують програму, метою якої є знищення всіх непідконтрольних Кремлю релігійних організацій.

Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Зазначається, що на окупованих територіях росіяни почали займатися так званою "інтеграціє" релігійних організацій, що передбачає існування церков підконтрольних Москві.

Читайте також: Страшний скандал в УПЦ МП: у Чернівецькій єпархії знайшли ноутбук із дитячим порно

"На тимчасово окупованих територіях почала діяти відповідна програма “сприяння релігійним організаціям в інтеграції до російського соціокультурного простору”. Нею займається ГО “російська асоціація захисту релігійної свободи”, яка фінансується за рахунок грантів президента РФ", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС пояснили, що досвід такої політики вже було запроваджено в Криму – організація займається ревізією майна конфесій, аби у майбутньому було знищено будь-які протестантські рухи, помісна Православна церква України та мусульманські осередки, які не підконтрольні духовному управлінню мусульман РФ.

Раніше ми писали, що в УПЦ МП знайшли літературу, яка заперечує існування українського народу та мови.