Росія влучила в кафе на Харківщині, є загиблі: перші подробиці удару

У суботу вранці, 26 серпня, окупаційна армія обстріляла Куп’янський район Харківської області. У результаті російського терору загинули дві людини та ще один місцевий житель дістав поранень.

Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації (ОДА) Олег Синєгубов на своєму офіційному каналі у Telegram.

Читайте також: Готують все, що можна: речник Нацгвардії про активність окупантів на Куп’янському і Лиманському напрямках

"За попередньою інформацією медиків, у селі Подоли внаслідок обстрілу загинули 2 людей, ще 1 - поранений. Дані встановлюються", - розповів Синєгубов.

Як уточнив голова Харківської ОДА, російські бойовики влучили у кафе, де перебували місцеві жителі. На даний момент на місці події працюють співробітники поліції та екстрених служб.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України", - заявила пресслужба поліції Харківщини у Telegram.

Правоохоронці уточнили, що загинули 28-річна жінка та чоловік.

Минулої доби російська армія обстріляла населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів Харківської області.

Обережно! На фото зображено жорсткі наслідки російського терору, лише 18+!

Фото: t.me/police_kh_region

Раніше ми писали, що 20 серпня кількість постраждалих в результаті удару російських окупантів по Чернігову 19 серпня збільшилася до 156. Рятувальна операція наразі завершена.

  • Вас також може зацікавити:

Бомби влучили в дитсадок і житлові будинки: росіяни завдали ударів по Херсону, фото

У росіян проблеми через власні мінні поля: що відбувається на Куп’янському напрямку

Росіяни вдарили по лікарні і житлових будинках на Харківщині: є загиблий і багато поранених, фото