Неможливо дивитись без болю та люті: фото зруйнованих Бахмута, Кліщіївки та Андріївки

За 578 днів війни росіяни принесли нескінченний біль українцям: зруйнували будинки, пошкодили інфраструктуру, покалічили або вбили тисячі осіб. А деякі міста на сході країни окупанти вщент знищили - від них лишилася гола земля або руїни.

Фотографії зруйнованих Бахмута, Кліщіївки та Андріївки опублікував на своїй Instagram-сторінці український фотограф, фотожурналіст Костянтин Ліберов.

"Є речі, коментувати які не просто важко. Ти наче втрачаєш можливість мовлення. В голові та серці просто вирій емоцій. Лють. Біль. Ненависть. Жага помсти", - написав від у дописі до фото.

Читайте також: Сили оборони здійснили прорив на лінії Роботине-Вербове: звіт ISW і свіжі карти боїв

Кореспондент розповів, що на 1-5 світлинах зображено місто Бахмут, а точніше те, що від нього залишилося. По суті міста більше не існує – це місто-привид, суцільна руїна.

На фотокартках з 6 по 9 зображено Кліщіївку – один із найважливіших флангів Бахмуту.

На 10 світлині - Андріївка та околиці.

"Ми просуваємось. Ми відвідуємо кожен міліметр своєї землі. Однак попереду багато років важкої роботи. Щось обовʼязково відбудується. А щось, як маленькі села, які ви бачите з 6 по 10 фото… На жаль, в нас немає відповіді на це питання. Не толеруйте ворога. Памʼятайте, хто це зробив з нами. Бо інакше наші діти будуть проходити через те саме, що й ми.", - резюмував Ліберов.

Раніше ми писали, що вночі сили ППО збили понад 30 ударних безпілотників росіян.

  • Вас може зацікавити:

"Руського міра" в пеклі побільшало: свіжа статистика втрат армії РФ

Україні потрібні десятки тисяч таких FPV-дронів: фото і особливості трофейної російської "пташки"

По Херсону і області завдали ударів - в місті знову лунають вибухи: фото і відео