RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Злодії обікрали квартиру пораненої під час обстрілу мешканки Кривого Рогу, поки вона була в лікарні

Поки постраждала внаслідок ракетного удару російськими окупантами по Кривому Рогу жінка була у лікарні, злодії вдерлися до її квартири та пограбували її.

Про це мешканка Яна Намич розповіла на своїй Instagram-сторінці.

За словами постраждалої, поки її везли до лікарні, аби надати необхідну медичну допомогу, зловмисники викрали з її помешкання усю готівку.

"Поки ми їздили до лікарні, у нас украли всі гроші з квартири. У когось сьогодні горе, а у когось свято", - написала вона.

Нагадаємо, у середу вдень, 12 червня, російські окупанти завдали удару по житловому району Кривого Рогу. Спочатку з'явилася інформація про шестеро загиблих та 11 постраждалих, згодом число жертв зросло. За оновленими даними, у результаті атаки по місту дев'ять людей загинуло, 29 осіб отримали поранення. Серед постраждалих - п'ятеро дітей.

Володимир Зеленський, коментуючи удар по рідному місту, Росія щодня своїм терором доводить, що Україна та партнери мають посилювати Протиповітряну оборону.

"Ракетний удар росіян по Кривому Рогу... Мої співчуття родинам і близьким загиблих. Сучасні системи протиповітряної оборони здатні забезпечити максимальний захист людей, наших міст, наших позицій. І ми максимально потребуємо їх", - додав глава держави.

  • Вас може зацікавити: