RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

Всі новини

Партизани "взялись" за нову залізничну гілку окупантів на півдні України

Партизани "АТЕШ" влаштували серію диверсій на новій залізничній гілці окупантів на півдні України, що є ключовим логістичним маршрутом для армії противника.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці партизанського руху.

Вони зауважують, що учасникам руху вдалося провести серію диверсій на новій залізничній гілці окупантів на півдні України. Відзначають особливу важливість цієї гілки для окупантів, яка є ключовим логістичним маршрутом для армії противника: "Ця гілка з'єднує Ростов-на-Дону з Маріуполем через Бердянськ".

В групі додають:

"У разі руйнування Кримського мосту, що станеться зовсім скоро, стане найефективнішим способом доправлення військової техніки та боєприпасів на південний відрізок фронту".

Підпали релейних шаф спричиняють збої в роботі сигналізації, систем управління, що призводить до затримок, зупинки або сповільнення руху поїздів із військовими вантажами.

"Ми цілеспрямовано продовжуємо завдавати ударів по логістиці окупаційних військ і всіма силами порушуємо їхні плани", - пишуть на сторінці партизанського руху.

Учасники партизанського руху "АТЕШ" регулярно проводять диверсії, зокрема знищуючи релейні шафи на залізниці противника. Раніше "Апостроф" розповідав про чергову диверсію на залізничній гілці Ростов-на-Дону - Маріуполь.