RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 14 березня: Водолії виснажені, а Ракам потрібно терпіння

Сьогодні 9 місячний день, це час обережності і вдумливості. Хочете знати, що на вас чекає 14 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто зайнятися творчістю, кого чекають сюрпризи, а кому не варто тягнути ковдру на себе.

Овен

Цей день буде сприятливим для саморозвитку і творчості. Ваша енергія дозволить вирішити практично будь-яке поставлене перед вами завдання і обійти конкурентів. Зірки також вказують на ймовірність корисних знайомств і приємних сюрпризів. У тому числі і матеріальних.

Тілець

Ваше ділове чуття буде особливо гострим. Так що для Тельців це вдалий час для вирішення старих справ і старту нових. З виниклими проблемами допоможуть впоратися близькі і союзники. А ось на особистому фронті можливі труднощі, які вплинуть на ваші впевненість і оптимізм. У такому випадку варто також заручитися підтримкою близької людини.

Близнюки

У цей день Близнюків можуть очікувати приємні сюрпризи. Також велика ймовірність просування в справах, отримання цікавих пропозицій і прибутку. День буде сприятливий для спілкування з близькими, спільного проведення часу, а також шопінгу.

Рак

Зірки радять Ракам проявити терпіння і наполегливість у ваших справах. День готує багато не найприємніших сюрпризів, так що концентрація уваги і зосередженість дуже важливі. Сьогоднішні справи можуть стати міцним фундаментом для майбутніх досягнень.

Лев

В цілому зірки обіцяють Левам дуже позитивний день, сприятливий для спілкування, шопінгу, великих придбань і планування подорожей. У діловій сфері ваш день буде також сприятливим. У цей день варто проявити свою товариськість, так як висока ймовірність нових корисних і приємних знайомств.

Діва

Для Дів успіхи цього дня безпосередньо залежать від співпраці з оточуючими. Не варто тягнути все самим, краще довіритися команді. Разом ви досягнете більшого за менший час. Не замикайтеся на собі, а спробуйте проявити максимально свою товариськість - це принесе чудові результати.

Терези

Зірки обіцяють Терезам успіх і удачу в ваших справах. У цей період, ваші активність і рішучість зможуть з успіхом подолати труднощі і досягти поставлених цілей і завдань. Так що сміливо беріться вирішувати важливі і комплексні питання - сьогодні вони вам точно по плечу.

Скорпіон

У цей день Скорпіони можуть зустріти перешкоди там, де їх не чекали. Здавалося б вирішені проблеми і питання в цей день можуть піднести сюрпризи і вам доведеться докласти нові зусилля для їх вирішення.

Стрілець

День віщує Стрільцям хороші можливості для реалізації намічених планів. Але з іншого боку - знижена концентрація уваги і настрій, які здатні перешкодити вам досягти всіх цілей. Для підтримки продуктивності зірки радять не розслаблятися, проявити пильність, а також налаштуватися на позитивний лад.

Козеріг

У цей день у Козерогів на передній план вийде розсудливість і дипломатичність. Ви зможете домовитися з ким завгодно. Так що, якщо у вас є якісь серйозні невирішені питання, не варто відкладати їх.

Водолій

Ваші резерви практично вичерпані. Будь-які заняття, будь то побутові завдання, спорт, або робота, будуть здаватися вам неважливими, або невиправдано трудомісткими. Водоліям слід добре відпочити, щоб відновити сили.

Риби

Цей день для Риб буде позитивним в справах мирських і душевних. Події розгортатимуться в позитивному для вас ключі, а ваш гарний настрій буде приводом поділитися ним з близькими. Не виключена ймовірність цікавих знайомств і приємних сюрпризів.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.