RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Овни можуть втратити роботу, а Стрільці зіткнутися з недоброзичливцями

У цей день практично всі справи залежать від власного настрою. Також важливо стежити за своїми словами, вони можуть на багато що вплинути. Хочете знати, що вас чекає 6 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто ризикує втратити роботу, у кого буде шанс добитися успіху, а кому доведеться зіткнутися з недоброзичливцями.

Овен

Існує небезпека втратити роботу. Також можливі великі неприємності в особистій сфері. Проблем можна буде уникнути, якщо будете максимально ретельно продумувати свої дії. Також дуже важливо концентруватися на хорошому.

Тілець

Ви зможете швидко домогтися значних успіхів. Нові проекти, заплановані презентації або навіть прояв раптової ініціативи - все це буде гідно оцінено вашим керівництвом. Не бійтеся здатися занадто розумним.

Близнюки

Ви можете домогтися довгоочікуваного підвищення. Також в цей день буде шанс налагодити домашні справи, якщо ви зберетеся з думками і відверто поговорите зі своїми рідними. Не бійтеся пояснювати людям свої почуття, ви маєте повне право на емоції.

Рак

Раки ризикують втратити велику суму грошей. Не вкладайте занадто багато в нові проекти, розпоряджайтесь фінансами мудро. Робіть покупки тільки в тому випадку, якщо вони не надто масштабні і продумані. Інакше доведеться довго виправляти наслідки.

Лев

Ви можете зміцнити свою позицію лідера, якщо будете діяти активно і рішуче. Але не варто чіплятися тільки за свою впевненість, спирайтеся на підрахунки і факти. Якщо відчуваєте, що втрачаєте авторитет, поговоріть з оточуючими по душам.

Діва

Є ймовірність втрати давніх союзників. У суперечках вам краще бути якомога більш лояльними, не відстоюйте свою позицію занадто жорстко. Ваша впертість може відштовхувати навіть тих, хто вас любить. Контролюйте свій егоїзм, навіть якщо вам здається, що з ним все в порядку.

Терези

Це відмінний час для планування і придумування нових занять. Сміливо складайте плани на майбутнє, можете зайнятися чимось, що раніше здавалося вам занадто складним. Терези зараз сповнені сил і готові працювати, використовуйте цей час з розумом.

Скорпіон

Вам доведеться зайнятися справами, які робити не особливо хочеться. Але тут нічого не поробиш, завдання самі себе не вирішать. Наберіться терпіння і просто дійте за планом. Постарайтеся сприймати рутину як тренінг своєї посидючості.

Стрілець

Недоброзичливці зараз будуть особливо активними. Але ваша інтуїція допоможе вчасно їх розкусити і передбачити їх дії. Є ймовірність розриву старих контактів, але не варто занадто засмучуватись. Ті, кому ви важливі, нікуди не підуть.

Козеріг

Дрібні завдання будуть вас сильно дратувати. Не змушуйте себе займатися тим, що може трохи почекати. І не бійтеся здатися ледарем, оточуючі і так прекрасно знають, наскільки ви відповідальна та активна людина.

Водолій

Багато ваших дій можуть дуже дивувати оточуючих. Деяких ваші рішення навіть шокують. Але все в порядку до тих пір, поки ви самі усвідомлюєте свою правоту. Не будьте грубими на роботі і вдома, люди просто не до кінця вас розуміють.

Риби

День буде плідним, але досягнення вас не порадують. А причиною тому є звичайна нудьга. Розважте себе, придумайте собі якесь цікаве заняття. Поки ви не налаштуєтесь на позитивний лад, так і будете самих себе вганяти в тугу.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоАстрологія
Теги: