RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 3 травня: Діви повинні довіритися інтуїції, а Овнів чекають перешкоди

У цей день важливо стежити за кожним словом, щоб не спровокувати конфлікт. Хочете знати, що вас чекає 3 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають перешкоди, у кого буде знижена робоча активність, а кому не варто будувати великих планів.

Овен

Овнам не варто розраховувати на простий день. Вас чекають перешкоди і перепони, обійти які не вийде. Тільки подолавши їх ви зможете просунутися далі в важливому для вас справі. Не шукайте легких шляхів, це не для вас.

Телець

Тельцям буде складно займатися важливими справами. Будь-яка робота буде даватися з великими труднощами, це відіб'ється на результатах. Якщо можете перенести робочі завдання, зробіть це, від вас зараз все одно буде не багато користі.

Близнюки

Не будуйте на цей день глобальних планів, все одно дотримуватися їх не вийде. Вам доведеться коригувати свій графік, будьте готові діяти гнучко і імпровізувати. Не зациклюйтеся на контретних завданнях, мисліть ширше.

Рак

Ви будете цілком і повністю поглинені своїм особистим життям. Робочі питання абсолютно не будуть вас цікавити. Керівництво зверне на це увагу, тому не потрібно брехати. Скажіть прямо, якщо відчуваєте, що не можете зосередитися.

Лев

Вам не можна занадто сильно відволікатися від роботи. Особисті переживання будуть заважати зосередитися, але вам потрібно взяти себе в руки. Інакше ви ризикуєте опинитися в незручному становищі перед начальством. Не змішуйте особисте і робоче.

Діва

Довіряйте своїй інтуїції, вона зараз зможе підказати вам найвірніший шлях. Не відмовляйтеся від допомоги оточуючих, разом ви набагато ефективніше впораєтеся з поставленими завданнями. Емоційний фон буде на висоті, підтримуйте його.

Терези

День може здатися нудним. Ви звикли діяти спонтанно і активно, а зараз все буде йти спокійно і за планом. Не намагайтеся порушити цей ритм, він принесе вам велику користь, якщо ви навчитеся отримувати від нього свою гармонію.

Скорпіон

Скорпіони будуть удалчіви в справах, які стосуються покупок і фінансів. А ось особисті стосунки можуть похитнутися. Важливо контролювати свої емоції в спілкуванні з людьми, ви зараз легко можете розлютитись й когось випадково образити.

Стрілець

Ваш день цілком і повністю буде підкорятися законам логіки. Це допоможе розкласти по поличках багато планів і розгребти купу старих справ. Не поспішайте і не хапайтеся за все завдання відразу, краще робити все поступово. І спокійно.

Козеріг

Вам стане остаточно нудно, але справи все одно доведеться закінчити. Ще не розберетеся з завданнями, не зможете дозволити собі повноцінний відпочинок. Не відкладайте роботу на завтра, краще скоріше зробити все потрібне і забути про нього.

Водолій

Зірки на вашому боці. Вони допоможуть вам досягти успіху, навіть якщо ви самі будете діяти не надто активно. Підготуйтеся морально і фізично до глобальних змін у житті, зовсім скоро вам знадобиться концентрація.

Риби

Вам варто зосередитися на актуальних проблемах. Тільки після ретельного аналізу ви зможете з усім розібратися. Якщо гарненько попрацюєте, досягнете результату. Але тільки в тому випадку, якщо не будете шукати собі відмовок.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.