RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 14 травня: Тельці зіткнутися з недоброзичливцями, а Козероги захочуть кинути роботу

Поганий настрій буде переслідувати все знаки Зодіаку.Хочете знати, що вас чекає 14 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають фінансові труднощі, а кому потрібно бути обережним і придивлятися до людей.

Овен

Для представників цього знака день буде невдалим у фінансовому плані. Овнів чекають матеріальні проблеми, імовірна втрата великої суми грошей. Уважно стежте за своїми речами, зараз у вас легко можуть що-небудь вкрасти.

Телець

Для вас настає час, коли недоброзичливці будуть особливо активні. Будьте обережні, придивляйтеся, аналізуйте поведінку людей. Деякі колеги можуть намагатися отримати ваше місце, прикидаючись друзями.

Близнюки

Для Близнюків цей період буде розслаблюючим і радісним. Вас чекає довгоочікуваний відпочинок і приємні новини. Також зараз ви можете почати планувати відпустку або якусь поїздку. Близькі будуть підтримувати вас у починаннях.

Рак

Не варто даремно ризикувати, хоч удача і на вашому боці. Виймайте з усього досвід і користь, і налаштовуйте себе на позитивну хвилю. Раки зараз можуть бути образливі, враховуйте це в спілкуванні з людьми.

Лев

Не упускайте можливостей і дійте відразу, як тільки з'являється шанс за щось взятися. Велика ймовірність успіху в багатьох справах, також добре пройдуть заплановані поїздки і зустрічі з приємними людьми. Допоможіть друзям, якщо вони попросять.

Діва

Проявіть мудрість, скромність і цілеспрямованість. Так ви зможете домогтися більшого. Практично всі починання будуть даватися легко і завершуватися успіхом. Також вірогідні нові знайомства, які будуть корисні в майбутньому.

Терези

Всі важливі справи плануйте на першу половину дня, вона буде наповнена позитивними вібраціями. Ближче до вечора варто зайнятися чимось приємним і розслаблюючим. Також не забувайте про заплановані справи.

Скорпіон

Заздрісники активізуються, але ваша самовпевненість не дасть їх негативним посилам вам нашкодити. День буде продуктивним, не відкладайте справи, які вам приємні. Постарайтеся максимально організувати процеси, які для вас важливі.

Стрілець

Для Стрільців це не найпростіший час. Ваші помилки будуть сприйматися вами болісно, ви можете занадто заглибитися в самокритику. Постарайтеся сприймати все, що відбувається, як безцінний досвід. І не звинувачуйте себе.

Козеріг

Готуйтеся до того, що в роботі вам зараз доведеться нелегко. Завдань буде дуже багато, результатів начальство буде чекати зовсім скоро. Вам доведеться активно попрацювати і, можливо, вам навіть захочеться все кинути. Але праці окупляться.

Водолій

Просто насолоджуйтеся моментами. Зараз настає період затишшя, після якого вас чекають справжні пригоди. Поки все тихо і спокійно, розслабтеся і дозвольте собі відпочити. Не забувайте радіти дрібницям кожен день.

Риби

Труднощі зараз неминучі, але ви відмінно з ними впораєтеся. Проявіть свої лідерські якості, вони в цей період будуть особливо затребувані. Люди готові йти за вами, але задумайтеся, чи правильні шляхи ви вибираєте.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.