RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Левам потрібна підтримка, а Риби будуть уникати конфліктів

День буде сприятливим для розумової активності - вивчення чогось нового, або освіження старих знань. Хочете знати, що вас чекає 20 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому доведеться робити кілька справ одночасно, хто зможе полінуватися, а у кого почнеться новий етап.

Овен

Для Овнів цей період буде непростим. Вам доведеться братися за кілька завдань одразу, це буде сильно збивати з пантелику. Постарайтеся розмежувати особистий і робочий простір, не поспішайте. Тільки так ви зможете зберегти баланс.

Телець

У представників цього знака з'явиться час полінуватися. Ви нарешті зможете дозволити собі нічого не робити, але будете не дуже раді цьому шансу. Енергія б'є в вас ключем, тому зараз довгий відпочинок може почати дратувати.

Близнюки

Близнюки будуть готові до змін, які зовсім скоро їх наздоженуть. Новий життєвий етап буде непростим, але вам зараз всі перепони по плечу. Частіше спілкуйтеся з близькими, це дасть необхідний заряд позитивної енергії.

Рак

Вам не можна перенапружуватися. Не дозволяйте керівництву повісити на вас занадто багато завдань, беріться тільки за ті справи, які заздалегідь запланували. Ваше здоров'я може похитнутися, стежте за самопочуттям і будьте активні.

Лев

Якщо ви не хочете прислухатися до думки зі сторони, краще не беріться за важливі справи. Самостійно ви зараз тільки наламаєте дров. А ось з підтримкою зможете домогтися успіху. Командна робота завжди вимагає уважного ставлення до оточуючих.

Діва

Діви зараз знаходяться на піку свого внутрішнього комфорту. Вам подобається все, що навколо і всередині вас. Цей стан можна продовжити і на майбутнє, якщо розібратися, що саме дарує вам приємні емоції. Також не забувайте про друзів.

Терези

Зараз може здатися, що вам всі моря по коліно. Але це не зовсім так. Краще будьте обережні і не беріться за справи, в яких не впевнені на 100%. Припуститися помилки завжди простіше, ніж ліквідувати її наслідки.

Скорпіон

Ваша цілеспрямованість допоможе домогтися давно намічених цілей. Не зупиняйтесь, тоді зовсім скоро досягнете бажаного. Вам буде легко знаходити спільну мову навіть з тими, хто вам неприємний. Використовуйте це з розумом.

Стрілець

Стрільці в цей час будуть дуже ранимі й уразливі. Вас може вивести з себе буквально будь-яке слово, тому постарайтеся уникати тісного контакту з людьми. Навіть з близькими ви можете вести себе агресивно, пам'ятайте про це.

Козеріг

День добре підходить для спілкування, як дружнього, так і на роботі. Постарайтеся призначити якомога більше зустрічей, які можуть позитивно позначитися на вашому настрої. Слід прислухатися до порад від більш досвідчених знайомих, вони допоможуть вам уникнути помилок.

Водолій

Ви зараз немов відростили крила і знову можете літати. Забуте почуття легкості наповнює вас силами і натхненням, тому будь-які починання будуть завершуватися успіхом. Звичайно, якщо ви докладете достатню кількість зусиль.

Риби

Ваша делікатність допоможе уникнути конфліктів з співробітниками та близькими. Не варто занадто сильно напружуватися, даний період не принесе бажаних результатів, а сили будуть витрачені. Краще займіться справами, які не вимагають особливих моральних зусиль.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.