RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 28 травня: емоції у Близнюків і труднощі у Стрільців

Цей час буде сприятливим для зміни діяльності. Хочете знати, що вас чекає 28 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно бути уважними, кого чекає несподівана зустріч, а хто буде експериментувати.

Овен

Овни повинні проявити максимальну пильність. Якщо впустите з уваги хоч якусь дрібницю, можете пошкодувати про це пізніше. Особливо не варто поспішати в любовних справах. Ваші емоції можуть збивати з пантелику, контролюйте їх.

Телець

День, наповнений несподіванками. Новини будуть вас лякати, бентежити, змушувати нервувати і вибивати з колії. Але зміни будуть настільки ж яскравими, як лякаючими. Не бійтеся дивитися вперед, не за горами дуже цікавий період життя.

Близнюки

Для Близнюків день буде емоційно непростим. Вас чекає зустріч, яка залишить після себе відбиток. Діалог може застати вас зненацька, тому будьте готові імпровізувати. Не будуйте на цей час важливих планів.

Рак

Раки можуть розчаруватися в своїх силах, так як звалять на себе більше задач, ніж зможуть одночасно завершити. Це сильно вплине на ваш емоційний стан, тому не варто себе перевантажувати. Постарайтеся абстрагуватися від роботи.

Лев

Для Львів день буде непростим. Вам буде хотітися кинути все і розслабитися, але цього робити не можна, поки справи не доведені до кінця. Зберіться і завершите почате, тоді зможете дозволити собі заслужений відпочинок.

Діва

Діви в цей період будуть схильні до експериментів. Ваші нові ідеї будуть здаватися вам геніальними, але краще все ж порадитися з близькими людьми. Не дозволяйте собі працювати занадто багато, здоровий відпочинок вам необхідний.

Терези

День може принести вам сюрпризи. Наприклад, ймовірна зустріч з кимось приємним і симпатичним. Емоційно ви будете на висоті, а от інтуїція може вас підвести. Уважно слухайте, що кажуть вам люди. І робіть висновки.

Скорпіон

Для представників цього знака настає період, коли ви почнете бачити перед собою нові горизонти і перспективи. Ймовірно, вам запропонують підвищення, або ж ви самі вирішите зайнятися якимось новим цікавим проектом.

Стрілець

Стрільців чекають труднощі і перешкоди. Ви можете почати сумніватися в тому, що робите все вірно, але не дозволяйте сумнівам збити вас зі шляху. Зараз важливо сфокусуватися і не боятися змін, незабаром ситуація стабілізується.

Козеріг

Можете нарешті приступити до реалізації свого давнього масштабного плану. Зараз у вас є час, щоб все продумати і реалізувати максимально чітко. Не бійтеся пробувати щось нове і здійснювати рішучі кроки. Скоро вас чекає успіх.

Водолій

Ви будете зайняті вирішенням дрібних проблем, які вам вже неабияк набридли. Але як тільки все це залишиться позаду, вам стане набагато легше. Не звертайте уваги на колючі зауваження своїх знайомих, багато хто зараз просто вам заздрить.

Риби

Вірогідні помилки в розрахунках. Продумуйте все робочі справи двічі, щоб потім не довелося нічого переробляти. Розберіться з потоком завдань, тоді зможете швидко все закінчити і нарешті відволіктися від нудної рутинної роботи.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.