RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Непрості рішення та різкі повороти: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Тиждень буде наповнений несподіваними кроками, тому варто бути обережними і весь час стежити за тим, що відбувається. Хочете знати, що вас чекає в період з 3 по 9 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, як успішно заробити і чому не можна захоплюватися інтригами.

Робота

Не потрібно сподіватися на власне его в ділових питаннях, краще прислухатися до більш досвідчених колег. Цей тиждень добре підходить для дрібних заробітків, а ось збільшень зарплати або підвищень зараз просити не варто. Складання плану дій допоможе уникнути плутанини. Представники керівних посад зараз можуть виявитися в незручній ситуації, коли підлеглі виявляться розумнішими. Сприйміть це як привід навчитися новому і подякувати співробітникам за нову інформацію.

Відносини

Любовні пригоди зараз ваблять представників практично всіх знаків Зодіаку. Особливо до цього схильні Водолії, Терези, Скорпіони і Леви. Але не варто кидатися у вир з головою. Якщо ваша душа просить авантюр, постарайтеся чесно поговорити з собою і з'ясувати, чим вони для вас обернуться. Не варто ризикувати всім заради хвилинної слабкості. Якщо ж ваша інтрижка не понесе за собою трагічні наслідки, просто насолоджуйтеся і не переживайте. Сімейним парам варто задуматися про те, щоб урізноманітнити дозвілля і інтимне життя.

Здоров'я

Зараз настає прекрасний час для тих, хто хоче зайнятися своєю фігурою. Правильне харчування, більше активних занять, свіже повітря - це саме те, що зараз допоможе тримати в тонусі не тільки тіло, а й розум. Не варто знущатися над собою і сідати на суворі дієти без рекомендації лікаря. Краще просто виключіть з раціону шкідливі продукти, пийте побільше простої води без газу і не засиджуйтеся в чотирьох стінах

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.