RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 6 червня: Дев чекають приємні новини, а Водолії будуть легковажними

В цей час варто зайнятися чимось новим і не боятися змін. Хочете знати, що вас чекає 6 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають розчарування, хто може братися за свіжі ідеї, а кому доведеться доводити свою правоту.

Овен

Результат вашої праці буде скромніше, ніж вам хочеться. Але навіть невеликий успіх - все одно успіх. Не потрібно кидати розпочаті справи, пізніше вони будуть ставати все більш і більш прибутковими. Також це хороший день для зустрічі з друзями.

Телець

Гарний час для початку нових справ. Також варто урізноманітнити свій побут і роботу. Змініть ритм життя, переставте робочий стіл, змініть свій маршрут до офісу. Зробіть максимальну кількість невеликих незвичних справ. Це допоможе розвеселитися.

Близнюки

Ваші гідності помічають і цінують оточуючі. Це привід трохи похвалити себе, але не починайте занадто вже пишатися. Нинішні успіхи - хороший старт, але це тільки початок. Попереду набагато більше цікавих завдань і нових труднощів.

Рак

Вас чекає неприємне відкриття, але ви зможете поставитися до нього філософськи, як до нового досвіду і корисного уроку. Зберігайте життєрадісність, це допоможе подолати нові перешкоди. Приділіть час сім'ї, це буде приємно і корисно.

Лев

Вам захочеться чогось кардинально новенького, використовуйте це бажання, щоб урізноманітнити рутинну роботу і особисте життя. Ваш партнер оцінить оригінальність ваших думок, а колеги будуть в захваті від незвичайних робочих ідей.

Діва

Вас чекають приємні новини від дорогих вам людей. Але ваші власні справи йтимуть далеко не так гладко. Вам варто проявити наполегливість і йти вперед до кінця. Навіть якщо буде здаватися, що попереду тупик, не відступайте і рухайтеся напролом.

Терези

Якщо ви чітко сформулюєте, чого хочете досягти в цей день, у вас все вийде. Але пам'ятайте, що деталі дуже важливі. Продумайте якомога точнішу картину того, що відбувається, тоді вам буде простіше зрозуміти, в якій послідовності діяти.

Скорпіон

Для Скорпіонів день вдалий у всіх фінансових питаннях. Ви в цей день - справжній банкір, який вміє чітко прораховувати прибуток та витрати і знає місце кожної копієчки. Якщо утримаєте цей стан, зможете заощадити велику суму.

Стрілець

Стрільцям день готує по-справжньому доленосні зустрічі. Але потрібно вчасно помітити свій момент, щоб зловити його за хвіст. Ймовірний початок нових відносин. Або навіть інтрижки на роботі. Не забувайте думати головою, щоб не заробити неприємності.

Козеріг

Вірите чи ні, але настає період, коли можуть виповнитися ваші заповітні мрії. Правда, станеться це тільки в тому випадку, якщо ви продумайте свій шлях до мети. Чого ви насправді хочете? І як це отримати? Дайте відповіді на ці питання і ключик у вас в руках.

Водолій

Водолії будуть веселими, легковажними і імпульсивними. Це може як розважити оточуючих, так і відштовхнути. Варто бути обережними у прояві своїх емоцій, люди не завжди знаходяться з вами на одній хвилі. Не потрібно нав'язувати свій настрій.

Риби

Не поспішайте закінчити всі справи одночасно. Подумайте, може за своїми справами і планами ви забули про близьких людей? Зателефонуйте другу, який давно чекає від вас першого кроку. Зараз вам дуже потрібен контакт з приємними і розуміючими людьми.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоАстрологія
Теги: