RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Гороскоп на 14 червня: Близнюки відмовляться від емоцій, а Риби піддадуться паніці

Цей період принесе багато нового і несподіваного. Хочете знати, що вас чекає 14 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно бути обережними в поїздках, кого чекає нудьга, а хто повинен контролювати емоції.

Овен

Для представників цього знака день буде не зовсім гладким. Особливо в тому випадку, якщо ви запланували якусь поїздку. В дорозі краще дотримуватися граничної обережності, так як в дорозі вам можуть зустрітися не найчесніші люди.

Телець

Вас чекає звичайна звична рутина. День може здатися нудним, але пам'ятайте, що відсутність новин - хороші новини. Насолоджуйтесь стабільністю і тишею, займіться простими приємними справами. Приділіть час сім'ї і дому.

Близнюки

Близнюки зможуть керуватися логікою, а не емоціями. Це допоможе вирішити конфлікти і домовитися з оточуючими. Ви не будете втрачати часу дарма, продуктивна робота, чітка мета і внутрішня гармонія - ось ваші кращі друзі в цей час.

Рак

Ви зможете проявити свої найкращі якості. Це хороший період для зустрічей і переговорів. Також варто побільше рухатися, ваша фізична форма потребує невеликому навантаженні. Не забувайте перемикатися і відволікатися від роботи.

Лев

У вас на передній план вийде розсудливість і дипломатичність. Ви зможете домовитися з ким завгодно. Так що, якщо у вас є якісь серйозні невирішені питання, не варто відкладати їх.

Діва

У Дів з'явиться привід пишатися собою. Ви зможете здолати свої слабкості, це підніме ваш бойовий дух. Навіть ті, хто останнім часом почав сильно сумніватися в собі, зараз отримають заряд бадьорості та оптимізму. Тримайтеся за цей стан.

Терези

Представникам цього знака потрібно діяти оперативно. Реагуйте швидко, приймайте рішення чітко і коротко. Тоді зможете випередити конкурентів і швидше домогтися бажаного. А ось вдома не варто боротися за першість. Пам'ятайте про це.

Скорпіон

На більший прибуток зараз розраховувати не варто. Фінансове становище залишиться колишнім, навіть якщо ви будете дуже старатися його поліпшити. Відкладіть грошові питання і займіться родиною. Вашим близьким зараз потрібна увага.

Стрілець

Люди будуть оцінювати вас дуже критично. Причому, навіть ті, хто зазвичай прощає вам будь-які промахи. Ваші фірмове чарівність зараз не працює, тому намагайтеся доносити свою правоту прикладами, діями, фактами. І робіть все спокійно.

Козеріг

Козероги будуть на висоті, навіть якщо самі нічого не будуть для цього робити. Зірки будуть допомагати вам у всіх починаннях, тому день стане вкрай вдалим. Ловіть хвилю і постарайтеся отримати від цього періоду якомога більше користі.

Водолій

Зараз ви будете особливо привабливі в очах протилежної статі. Тому варто бути обережними, бурхливі сплески пристрасті можуть затуманити ваш розум. Не забувайте міркувати логічно і зважувати всі деталі своїх вчинків.

Риби

Ви можете почати панікувати через те, що багато справ потрібно буде зробити досить швидко. Але не хвилюйтеся, всьому свій час. Нові знайомства і можливості зроблять цей день незабутнім. Не бійтеся братися за амбітні завдання.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.