RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 16 червня: Терезам не можна кидати розпочате, а Козерогів чекає романтика

День буде наповнений планами і думками про майбутнє. Хочете знати, що вас чекає 16 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає прибуток, хто буде мати успіх, а кому варто бути більш активними в справах.

Овен

Ваші фінансові справи нарешті підуть вгору. Хороший період для продумування і здійснення покупок, як повсякденних, так і великих. Все, що ви зараз вкладете в довгострокові проекти, окупиться згодом.

Телець

Зараз ви зосереджені, впевнені в собі і привабливі. Це додасть вам сил успішно закінчити багато справ. Зірки радять зайнятися спортом або запланувати подорож, нові враження ще більше розкриють ваш потенціал.

Близнюки

Ви сповнені енергії, тому можете досягти дуже багато чого. Зараз стоїть сміливо братися за будь-які справи. Але важливо, щоб вам не було нудно, інакше ви швидко перегорить. Займіться тим, що вам цікаво, тоді зможете досягти нових висот.

Рак

Інтуїція працює чудово, не відкидайте її. Зараз ваш успіх залежить тільки від вас. Чим більше зусиль ви докладете, тим більшого зможете досягти. Не дозволяйте собі лінуватися.

Лев

Гарний час для великих змін. Зміни в особистому житті, зміна професійної діяльності, ремонт, переїзд - все це варто почати саме зараз. Але не поспішайте і продумайте всі деталі, щоб не пошкодувати про свої рішення.

Діва

Вам варто уважно аналізувати все, що відбувається навколо. Не втрачайте пильність і не йдіть на поводу у власних домислів. Якщо сумніваєтеся в чому-небудь, перепитаєте двічі, так ви зможете уникнути невірних висновків.

Терези

Доводите почате до кінця. Не кидайте справи на півдорозі, навіть якщо дуже хочеться. Ви можете посваритися з другом або співробітником. У сварці будьте мудріші, не дозволяйте собі хамство і не розпалюйте конфлікт.

Скорпіон

Відкладіть поїздки і розваги і приділіть час роботи. Якщо не закінчите вчасно заплановані справи, вони почнуть рости, як сніжний ком. Краще розберіться з усім необхідним і тільки потім беріться за все інше.

Стрілець

Щоб уникнути розчарувань, варто побути наодинці з собою і не братися за безліч справ одночасно. Зараз вам буде корисно спілкування з приємними для вас людьми, приділіть час друзям і родині.

Козеріг

День дуже гарний для любовних пригод. Якщо ви вільні, познайомтеся з кимось, хто вам сподобається. Якщо ж зайняті, влаштуйте собі та своїй половині романтичне побачення. А про роботу поки не думайте.

Водолій

Ваше фінансове становище поліпшиться, причому це може статися абсолютно несподівано. Щоб уникнути нудьги варто відправитися в поїздку. Також нові знайомства принесуть вам користь і позитивний настрій.

Риби

День буде виснажливим. Вам також буде непросто не втратити інтерес до важливих завдань. Якщо захочеться все кинути, просто заспокойтеся і дайте собі видихнути. Не примушуйте себе, якщо сил зовсім немає, деякі завдання краще відкласти.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.