RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Час романтичної ностальгії і хиткого самопочуття: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

На цьому тижні варто перейти на здоровий спосіб життя і налагодити емоційний стан. Хочете знати, що вас чекає в період з 17 по 23 червня?Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, як не піддатися слабкостям і зберегти хороше самопочуття.

Робота

У робочій сфері важливо зберігати холодний розум. Не провокуйте колег на скандали, і самі не ведіться на спроби вивести вас із себе. Не варто різко реагувати на якісь чужі невдачі, краще поясніть людині свою точку зору спокійно. Якщо ж вас не чують, відійдіть в сторону. Зараз не найкращий час для того, щоб доводити що-небудь комусь, хто навідріз відмовляється слухати.

Відносини

У романтичному плані тиждень буде досить спокійним. Особливих сюрпризів не намічається, любовні вібрації стабільні і не обіцяють явних стрибків. Але не виключені несподівані спогади, від яких не вийде відразу позбутися. Проаналізуйте свої думки і почуття, не відмахується від них. Велика ймовірність, що обдумування минулих помилок і уроків допоможе розібратися, що робити далі.

Здоров'я

Самопочуття може сильно змінюватися, особливо у метеозалежних людей. Це нормально, але потрібно стежити за перепадами і не дозволяти їм бути занадто сильними. Важливо відпочивати, регулярно харчуватися і пити велику кількість рідини. Зовні зараз багато хто почне буквально розквітати, це також благотворно вплине на здоров'я, так як емоційний фон буде позитивно заряджений завдяки гарній самооцінці. Корисно буде зайнятися творчістю, вона буде даватися легко і сприятливо впливатиме на тиск і тонус.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.