RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Водолії стануть бунтарями, а Риб почнуть втомлювати люди

Настає період, наповнений протиріччями і заплутаними думками. Хочете знати, що вас чекає 24 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, ким керуватимуть емоції, хто втратить баланс, а хто буде діяти нелогічно.

Овен

Для Овнів день буде заплутаним. Вам буде нелегко розібратися у власних думках, вони можуть збивати вас з пантелику. Не дозволяйте емоціям керувати вашими діями. Всі рішення потрібно приймати тверезо і спокійно, без зайвих нервів.

Телець

Для Тельців цей період буде непростим. Вам доведеться братися за кілька завдань відразу, це буде сильно збивати з пантелику. Постарайтеся розмежувати особистий і робочий простір, не поспішайте. Тільки так ви зможете зберегти баланс.

Близнюки

Близнюки будуть діяти не зовсім логічно. Ви можете заплутатися в справах, які самі ж почали. Коли будете будувати подальші плани, не забувайте про людський фактор. І ви самі, і ваше оточення зараз піддаєтеся емоційним бурям.

Рак

Раки будуть лінуватися і ухилятися від не особливо цікавих завдань. Вам хочеться веселитися, а навколо накопичуються справи. Краще умовте себе зробити хоча б частину того, що потрібно. Так ви швидше звільнитеся і витратите менше нервів.

Лев

Леви отримають можливість виконати давнє бажання якоїсь людини. Діяти вам доведеться швидко, тому часу на роздуми буде зовсім мало. Приймайте рішення серцем, якщо вірите в ідею - дайте їй шанс.

Терези

Для Терезів цей період буде наповнений переживаннями і розчаруваннями особистого характеру. Ви можете дізнатися щось неприємне про людину, якій сильно довіряєте. Не втрачайте контроль над своїми емоціями і слухайте співрозмовника уважно.

Діва

У Дів можуть виникнути проблеми в діловій сфері. Перешкоди краще не обходити, а вдумливо долати. Не бійтеся попросити допомоги у когось, кому довіряєте. Ваша інтуїція зараз може помилятися. Любовні переживання будуть збивати з пантелику.

Скорпіон

Зараз може здатися, що вам все моря по коліно. Але це не зовсім так. Краще будьте обережні і не беріться за справи, в яких не впевнені на 100%. Припуститися помилки завжди простіше, ніж ліквідувати її наслідки.

Стрілець

День добре підходить для спілкування, як дружнього, так і на роботі. Постарайтеся призначити якомога більше зустрічей, які можуть позитивно позначитися на вашому настрої. Слід прислухатися до порад від більш досвідчених знайомих, вони допоможуть вам уникнути помилок.

Козеріг

Постарайтеся максимально засвоїти інформацію, яку сьогодні отримаєте. Це гарний час для розвитку нових навичок і умінь. Також ви можете навести порядок у фінансових справах і нарешті стабілізувати своє матеріальне становище.

Водолій

Водолії будуть у всьому намагатися проявити свій бунтарський дух. Ви будете прагнути порушувати всі правила і діяти проти системи. Багато хто може оцінити такий підхід, але знайдуться й ті, кого така тактика дуже розсердить.

Риби

Для Риб цей період буде наповнений постійними розмовами. Люди навіть можуть почати вас втомлювати, але вам не можна показувати, що діалоги для вас не дуже цікаві. Зараз дуже важливо, щоб оточуючі бачили в вас уважного слухача.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.