RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Левам потрібно відкласти поїздки, а Терезам захочеться самотності

Настає час великих змін, які вплинуть на подальший хід подій. Хочете знати, що вас чекає 3 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають зміни на особистому фронті, кому доведеться понервувати, а кого чекає фінансове покращення.

Овен

Гарний час для великих змін. Зміни в особистому житті, зміна професійної діяльності, ремонт, переїзд - все це варто почати саме зараз. Але не поспішайте і продумайте всі деталі, щоб не пошкодувати про свої рішення.

Телець

У цей день все буде здаватися занадто складним. Робочі питання будуть даватися вам важко, те ж саме буде відбуватися і на особистому фронті. Постарайтеся не нервувати і відкласти справи, які не вимагають термінового втручання.

Близнюки

Ваші фінансові справи нарешті підуть вгору. Хороший період для продумування і здійснення покупок, як повсякденних, так і великих. Все, що ви зараз вкладете в довгострокові проекти, окупиться згодом.

Рак

Для вас настає плідний період, постарайтеся скористатися цим, щоб закрити давні справи і домогтися успіху у нових починаннях. На любовному фронті все буде не дуже гладко, але вам вдасться розібратися з накопиченими проблемами.

Лев

Відкладіть поїздки і розваги і приділіть час роботи. Якщо не закінчите вчасно заплановані справи, вони почнуть рости, як сніжний ком. Краще розберіться з необхідним і тільки потім беріться за все інше.

Діва

Є шанс отримати підвищення або надбавку до зарплати. Поговоріть з начальством про ваші ідеї, зараз вас повинні почути. Також варто відстоювати свою точку зору, так як, швидше за все, ви маєте рацію. Але спочатку переконайтеся в тому, що ваші переконання вірні.

Терези

У цей період вам може захотітися самотності. Люди можуть почати вас сильно напружувати, якщо таке станеться, дозвольте собі просто дистанціюватися. Так буде краще для всіх.

Скорпіон

Будьте обережні, як морально, так і фізично. У цей день велика ймовірність отримати травму. Побережіть себе і не займайтеся нічим небезпечним. Кращим рішенням буде побути вдома або в офісі, не навантажуючи себе важкою роботою.

Стрілець

Ваше фінансове становище поліпшиться, причому це може статися абсолютно несподівано. Щоб уникнути нудьги варто відправитися в поїздку. Також нові знайомства принесуть вам користь і позитивний настрій.

Козеріг

У Козерогів імовірний вихід з кризової ситуації. Незважаючи на велику кількість різних випробувань, ви зможете гідно впоратися з поставленими завданнями. Якщо проявете сильні сторони вашого характеру, зможете домогтися бажаного авторитету.

Водолій

На цей день можете планувати зустрічі і початок нових справ. Також варто бути уважним до оточення, зверніть увагу на приховані мотиви ваших колег і знайомих. Можливо, хтось намагається використати вашу доброту в корисливих цілях.

Риби

Ваші надії виправдаються дуже несподівано і приємно. Також багато хто буде намагатися вам догодити, навіть ваші капризи будуть легко сходити вам з рук. Але не дозволяйте собі сідати людям на шию.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.