RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Близнюки будуть нестерпні, а Водоліям не можна лінуватися

Зараз важливо контролювати свої емоційні пориви. Хочете знати, що вас чекає 4 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно перенести справи, хто досягне успіху, а від кого відвернуться люди.

Овен

Якщо у вас є невідкладні важливі справи, постарайтеся зайнятися ними ввечері. Вранці та вдень велика ймовірність програшів і невдач, тому краще залишатися в тіні. Негативні хвилі почнуть вщухати ближче до обіду, до цього варто триматися подалі від ризиків.

Телець

День буде хорошим, але тільки в тому випадку, якщо ви будете зберігати спокій. У вас з'явиться можливість домогтися успіху, тому постарайтеся діяти активно і не упускати шансів. Сприятливий час для спілкування з людьми, постарайтеся провести важливі зустрічі саме зараз.

Близнюки

Сьогодні мало хто захоче мати з вами справу, адже негативні сторони вашого характеру будуть пробиватися практично скрізь. Тримайте себе в руках, якщо не хочете розполохати всіх навколо. Також важливо придивитися до свого погляду на життя, ви можете мислити занадто критично.

Рак

День добре підходить для нових справ і амбітних рішень. Ваші ідеї зараз отримають підтримку, тому сміливо їх висловлюйте. Будь-яка ініціатива зараз буде корисною і навчить вас чомусь новому, це стане у нагоді в майбутньому.

Лев

Вранці вам може здаватися, що удача не на вашому боці, але до вечора ситуація зміниться. Не варто розраховувати на Фортуну, та й опускати руки не можна. Хто буде достатньо старанний, той обов'язково отримає бажане в майбутньому.

Діва

Зараз ви можете бути занадто довірливі. Також Діви в цей період сильно схильні до впливу зі сторони. Задумайтесь, чи є ваші рішення дійсно вашими? Або все ж вони кимось нав'язані штучно?

Терези

Ви легко розберетеся з усіма труднощами. Навіть якщо щось буде здаватися непростим, близькі допоможуть вам з усім розібратися. Ви можете без особливих зусиль перемикатися між завданнями, тому день буде приємним, незважаючи на завантаженість.

Скорпіон

Переговори - ваш однозначний коник в цей час. Навколишні до вас розташовані, тому зараз ви легко можете змусити всіх робити те, що потрібно особисто вам. Але не зловживайте владою, скоро вона вщухне і багато хто може подивитися на вас зовсім під іншим кутом.

Стрілець

Перша половина для буде неприємною у всіх аспектах. Ви ніяк не можете вплинути на ситуацію, тому цю бурю потрібно просто перечекати. Вже до обіду всі почне налагоджуватися само собою.

Козеріг

Вас чекають несподівані, але приємні новини. Поставтеся до отриманої інформації холодно, не втрачайте голову від радості. Тоді зможете домогтися ще більшого. Займіться відкладеними справами, вони не будуть чекати вас вічно.

Водолій

У вас є шанс домогтися бажаного, але для цього потрібно перестати лінуватися. Успіх сам по собі до вас в руки не прийде. Також важливо набратися терпіння, все заплановане збудеться, але не чекайте, що все станеться одразу. Всьому свій час.

Риби

День буде непростим, але вам вдасться впоратися з поставленими завданнями. Ви зможете реалізувати задумане, так як вам допоможуть не тільки старі друзі, а й нові знайомі. Не соромтеся просити поради або звертатися за допомогою при необхідності.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.