RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 7 липня: Тельці обійдуть конкурентів, а Козероги будуть неуважні

День готує несподівані повороти і яскраві пригоди. Хочете знати, що вас чекає 7 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто йти до мрії, кого чекають корисні знайомства, а хто може втратити контроль.

Овен

Поворотний день, наповнений яскравими переживаннями і несподіванками. Вам варто переоцінити свої перспективи і переглянути погляди на життя. За поворотом може ховатися ваша мрія.

Телець

Цей день буде сприятливим для саморозвитку і творчості. Ваша енергія дозволить вирішити практично будь-яке поставлене перед вами завдання і обійти конкурентів. Зірки також вказують на ймовірність корисних знайомств і приємних сюрпризів. У тому числі і матеріальних.

Близнюки

Справи нарешті підуть в гору, на горизонті період удач і перемог. Налаштуйтеся на плідну роботу, тоді зможете швидше отримати бажане. Реалізуйте свої амбіції, вони спрацюють на вашу користь.

Рак

Будье обережні і не впадайте в ейфорію. Бажане нарешті почне збуватися, але не варто втрачати голову від радості. Дотримуючись обережності ви зможете надовго закріпити нинішній успіх.

Лев

Щастя настане зовсім скоро, якщо ви навчитеся радіти тому, що маєте. Ваші бажання вже майже у вас в руках, тому працюйте над собою і не зазнавайтеся. Краще добре продумати всі кроки, щоб нічого не упустити.

Діва

Зірки прогнозують Дівам успіх і удачу в ваших справах. У цей період, ваші активність і рішучість зможуть з успіхом подолати труднощі і досягти поставлених цілей і завдань. Так що сміливо беріться вирішувати важливі і комплексні питання - сьогодні вони вам точно по плечу.

Терези

В цілому зірки обіцяють вам вельми позитивний день, сприятливий для спілкування, шопінгу, великих придбань і планування подорожей. У діловій сфері ваш день буде також сприятливим. У цей день варто проявити свою товариськість, так як висока ймовірність нових корисних і приємних знайомств.

Скорпіон

Проявіть мудрість, скромність і цілеспрямованість. Так ви зможете домогтися більшого. Практично всі починання будуть даватися легко і завершуватися успіхом. Також вірогідні нові знайомства, які будуть корисні в майбутньому.

Стрілець

Не упускайте можливостей і дійте одразу, як тільки з'являється шанс за щось взятися. Велика ймовірність успіху в багатьох справах, також добре пройдуть заплановані поїздки і зустрічі з приємними людьми. Допоможіть друзям, якщо вони попросять.

Козеріг

День віщує Козерогам хороші можливості для реалізації намічених планів. Але з іншого боку - знижена концентрація уваги і настрій, які здатні заважати вам досягти всіх цілей. Для підтримки продуктивності зірки радять не розслаблятися, проявити пильність, а також налаштуватися на позитивний лад.

Водолій

У цей день у Водоліїв на передній план вийде розсудливість і дипломатичність. Ви зможете домовитися з ким завгодно. Так що, якщо у вас є якісь серйозні невирішені питання, не варто відкладати їх.

Риби

Ваші резерви практично вичерпані. Будь-які заняття, будь то побутові завдання, спорт, або робота, будуть здаватися вам неважливими, або невиправдано трудомісткими. Рибам слід добре відпочити, щоб відновити сили.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.