RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 9 липня: Раков чекають сюрпризи, а Стрільці будуть егоїстами

Багатьом знакам в цей час будуть заважати власні емоції. Хочете знати, що вас чекає 9 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто може розслабитися, кому потрібно контролювати свої імпульси, а кому варто взяти вихідний.

Овен

Овнам буде простіше всіх в цей період. Ви можете просто розслабитися і нічого не робити, завдання будуть вирішуватися самі, люди будуть немов за помахом чарівної палички виконувати всі ваші примхи. Тільки пам'ятайте, що скоро чари закінчиться і повернеться рутина.

Телець

Тельці можуть дуже глобально зануритися у власні емоції і переживання. Цей період буде сприятливим для того, щоб розкласти всередині себе все по поличках. Але будьте уважні, ви можете почати закриватися від людей.

Близнюки

Близнюкам можна просто відпочити, ви це точно заслужили. Якщо випаде шанс, просто візьміть собі вихідний, під будь-яким приводом. Або хоча б постарайтеся закінчити роботу трохи раніше, ніж зазвичай. Це піде вам на користь.

Рак

Нудьгувати Ракам точно не доведеться. День буде наповнений різними сюрпризами і враженнями, тому вам буде ніколи думати про рутину. Дозвольте собі віддатися вихору приємних емоцій і просто насолодитеся цим днем.

Лев

День буде нейтральним у всьому, крім справ сердечних. Тут вплив позитивних тенденцій буде вкрай сильним. Ви зможете вирішити давні проблеми, якщо перестанете пускати їх на самоплив. Говоріть, питайте, не бійтеся показати свої почуття.

Діва

День для Дів буде наповнений засмученнями і розчаруваннями. Вас можуть підвести ті, на кого ви особливо розраховуєте, роботи може виявитися більше, ніж планувалося, навіть погода може застати вас зненацька. Дійте обережно.

Терези

Ви можете відчувати слабкість і нездужання, але ваш настрій при цьому буде на висоті. Правда, фізична форма не дозволить сповна їм насолодитися. Постарайтеся не перевантажувати себе, ні роботою, ні розвагами.

Скорпіон

Угоди, призначені на цей день, швидше за все завершаться в вашу користь. А ось вдома вас чекають недомовки. Не дивуйтеся, якщо виявиться, що ваші близькі щось від вас приховують. Краще подумайте, з якої причини вони не змогли вам відкритися.

Стрілець

Ви можете вести себе егоїстично, що призведе до проблем в особистих стосунках. Займіться чимось, що не вимагає від вас емоційних сплесків. І не судіть нікого строго, ви ж і самі не завжди чините правильно. Наприклад, прямо зараз.

Козеріг

Ви можете пережити сильне романтичне потрясіння, воно надихне вас на вчинки і яскраві звершення. Козерогам навіть може захотітися кардинально змінити імідж. Дійте. Зараз зміни будуть служити для вас джерелом сили.

Водолій

День буде хорошим, хоч без непорозумінь і не обійдеться. Важливо зберігати оптимізм і бажання боротися, тоді незабаром невдачі відступлять самостійно. Ловіть момент і приділіть час своєму ментальному здоров'ю, погуляйте або помедитируйте.

Риби

Проявляйте ініціативу, дійте за своїм планом. Навколишні хочуть вам допомогти, але не зовсім розуміють, що саме від них вимагається. Або поясніть себе, або робіть все самостійно. Так чи інакше, ви зараз на хвилі емоцій, використовуйте її.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.