RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 10 липня: Скорпіони будуть вести себе зухвало, а Риби розкриють новий потенціал

Зараз важливо зберігати спокій і реагувати на всі вдумливо. Хочете знати, що вас чекає 10 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно стежити за словами, хто не повинен відмовлятися від допомоги, а кому потрібно послухати чужу думку.

Овен

Овнам варто бути особливо обережними у всіх розмовах. Ви зараз легко можете бовкнути щось зайве, про що пізніше будете дуже сильно шкодувати. Думайте перед тим, як щось сказати, адже слово, як то кажуть, не горобець.

Телець

Представники цього знака будуть занадто самостійними. В якихось справах вам дійсно простіше розбиратися самим, але не варто відкидати всю допомогу, яку вам пропонують. Пам'ятайте, що команда завжди сильніше, ніж одна людина.

Близнюки

Ви можете почути щось зовсім неприємне від людини, який зазвичай з вами на одній хвилі. Постарайтеся поставитися до цього з розумінням. Прислухайтеся, ймовірно, точка зору з боку підкаже вам щось дійсно корисне.

Рак

Ймовірний швидкий прогрес в робочих справах. А ось вдома все буде дуже плавно, тому варто трохи урізноманітнити рутину. Щоб ваші близькі не занудьгували, влаштуйте сімейна вечеря. А якщо живете один, побалуйте себе чимось смачним під улюблене кіно.

Лев

Приємний день для Львів. Ви і зі своїми справами зможете розібратися, і оточуючим допоможете, і ще залишаться сили на розваги, плани і домашні справи. Емоційний фон зараз допоможе і вашому самопочуттю, тримайте цю хвилю!

Діва

Ті представники знака, у яких є діти, зараз відчують, що можуть нарешті проявити свій авторитет. Молодші будуть до вас прислухатися, постарайтеся навчити їх чогось дійсно корисного. І не забувайте, що у них теж є своя думка.

Терези

Ви сильно турбуєтеся про якійсь справі. Але варто розслабитися, адже воно завершиться вдало. Але не без ваших зусиль. Працюйте і розвивайтеся, тоді зможете не тільки домогтися бажаного, але і отримати вкрай корисний досвід і знання.

Скорпіон

Скорпіони зараз схильні вести себе зухвало. Ви можете дуже яскраво одягнутися, голосно говорити, провокувати навколишніх. Не дивуйтеся, якщо така поведінка сподобається не всім. Особливо обуритися можуть ваші друзі.

Стрілець

Перестаньте розмінюватися на дрібниці. Ви не повинні брати тільки те, що дають, варто претендувати саме на ті нагороди, яких ви гідні. І які ви самі хочете отримати. А дрібні подачки від начальства і знайомих варто послати куди подалі.

Козеріг

Вдалий і приємний день для Козерогів. Ви будете йти своїм шляхом і це буде напрочуд даватися вам легко. Цікаві проекти будуть сипатися з усіх боків, вам залишиться тільки вибрати ті, які вас зачеплять більше інших.

Водолій

Будьте спокійні, реагуйте на все раціонально. Ви можете бути занадто запальні, тому не варто вплутуватися в суперечки. Опоненти не задавлять вас аргументами, але через нестабільне емоційного фону ви можете швидко програти.

Риби

Ви зможете відкрити в собі нові здібності, про які раніше і не підозрювали. Навіть справи, яких ви боїтеся, будуть даватися вам з легкістю. Плани знову доведеться коригувати, але це не дуже вас засмутить, адже попереду пригоди!

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.