RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Водоліям потрібно відпустити страхи, а Дівам потрібно менше говорити

У цей час важливо правильно розставляти пріоритети. Хочете знати, що вас чекає 11 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають жертви, хто отримає прибуток, а кому потрібно взяти себе в руки.

Овен

Вам доведеться задуматися про свої пріоритети. Також можлива ситуація, в якій потрібно буде піти на певні жертви заради досягнення мети. Ви будете готові до такого повороту подій, тому цей нюанс не застане вас зненацька.

Телець

Тельців чекає раптова удача в справах. Ідея, яку ви давно закинули, може принести вам несподіваний прибуток. Продумайте всі деталі і дійте. І не забувайте про тих, хто трудиться разом з вами. Команда завжди сильніші за одного лідера.

Близнюки

Ви думаєте, що поки не готові до ухвалення серйозних рішень, однак, відкладати вже нікуди. Візьміть себе в руки і зробіть те, що потрібно. Тільки потурбуйтеся про те, щоб все пройшло гладко. Ви ж не хочете нікого образити.

Рак

У Раків вірогідні не найприємніші відкриття, як вдома, так і на роботі. Ви можете дізнатися, що оточуючі щось від вас приховують. Це буде вкрай неприємно, але пам'ятайте, що у всіх своя правда. І кожен вчинок має причину.

Лев

Чим сміливіше ви будете діяти, тим крутіше буде ваш результат. Не бійтеся невдач, рвіться вперед, беріться за нові завдання. Нехай навіть зараз вам здається, що ви не готові до чогось, але насправді ваше майбутнє в ваших руках.

Діва

Зараз ви можете випадково видати чужий секрет. І навіть проговоритися про своє власне. Будьте обережні в діалогах і не поспішайте ділитися інформацією. Однак, якщо вам хочеться комусь відкритися, варто зробити це. Тільки дійте вдумливо.

Терези

Вас чекають досить гострі, але конструктивні діалоги. У процесі суперечок може з'ясуватися, що потрібно коригувати плани. Ініціативу краще проявити самостійно, щоб її не перехопив хтось інший. Не бійтеся бути лідером.

Скорпіон

У чомусь вам буде однозначно везти, а в якихось справах, навпаки, чекають перешкоди. Позитивні вібрації можна буде відчути, якщо самостійно на них налаштуватися. Ваш емоційний фон зараз надзвичайно важливий, займіться ім.

Стрілець

Слухайте, аналізуйте, поступайтеся - тільки так ви збережете гармонію навколо і всередині себе. Ваша надмірна впертість зараз нікому не принесе радості. Не потрібно діяти напролом, будьте мудріші. І удача сама повернеться в вашу сторону.

Козеріг

Сміливо беріться за все нове, експериментуйте, ризикуйте, ловите адреналін. Зараз вам, в першу чергу, не повинно бути нудно. Якщо зможете себе розвеселити, отримаєте дозу натхнення, якої вистачить ще надовго.

Водолій

Ваші забобони заважають вам жити на повну котушку. Відпустіть свої страхи, налаштуйтеся на позитивну хвилю. Вам необхідний свіжий заряд бордості і гарного настрою. Попереду безліч щасливих моментів, пам'ятайте про це.

Риби

Ви зможете знайти вірний вихід із ситуації, грамотно розпорядитися своїми ресурсами. Нарешті вам буде комфортно в новій справі, яким ви недавно зайнялися. Успіх почне проглядатися попереду, це може надихнути вас на нові подвиги.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.