RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гороскоп на 13 июля: Близнюкам потрібно утриматися від небезпечного спорту, а Дів чекають помилки

У цей період важливо налагодити свої комунікативні здібності. Хочете знати, що вас чекає 13 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно бути рішучіше, кого чекають розчарування, а кому не можна ризикувати.

Овен

Наберіться рішучості і не бійтеся відповідальності. Уважно вивчіть доручені вам справи, інакше можете провалити навіть найпростіші завдання. В емоційному плані, день буде сповнений протиріч. Не тримайте все всередині, інакше ризикуєте зірватися і залучити неприємності.

Телець

Ви можете запросто стати душею будь-якої компанії, зараз для вас відкриті всі двері. Тільки не відкривайтеся людям занадто сильно. Ті, хто здається вам неймовірно привітними і добрими, запросто можуть плюнути в спину. Однак, при належної обережності, ви можете зустріти дійсно хороших людей, які залишаться у вашому житті надовго.

Близнюки

Зараз вам не варто ризикувати. У першій половині дня можливі неприємності, тому постарайтеся призначити всі важливі справи на вечір. Цей день також не годиться для занять небезпечними видами спорту і спонтанних поїздок.

Рак

Ви можете сильно постраждати через власну довірливість. Ваша наївність змусить недоброзичливців спробувати вас використовувати. Будьте уважні і не дозволяйте нікому сісти вам на шию. І не потрібно занадто гостро реагувати на те, що відбувається.

Лев

Представники цього знака будуть діяти дуже повільно. Ви можете багато чого не встигнути, якщо самі не змусите себе бути трохи активніше. У романтичних справах краще зберігати спокій, так ви зможете зберегти баланс.

Діва

У цей час все буде даватися вам з працею. Помилки будуть буквально сипатися градом, але намагайтеся не бути занадто самокритичні. Всім властиво помилятися, важливо виносити з того, що відбувається корисний життєвий досвід.

Терези

Ваші комунікативні навички зараз можуть впасти нижче плінтуса. Ваші жарти будуть не смішними, суперечки будуть програшними, навіть звичайні діалоги можуть завести в глухий кут. Не турбуйтеся. Період пройде і все повернеться на свої місця.

Скорпіон

Вас чекають труднощі, через які можливо доведеться відмовитися від заздалегідь намічених планів. Це призведе до емоційної нестабільності, вас легко буде вивести з себе будь-який дрібницею. Не зривається на оточуючих, вони ні в чому не винні.

Стрілець

День буде спокійним, без будь-яких сюприз, сплесків і несподіванок. Якщо ж щось вас і здивує, ви зможете поглянути на все філософськи. Ви зараз немов китайський мудрець. Залишайтеся спокійними, і зможете втримати свою гармонію.

Козеріг

Вам важливо дотримуватися обережності у всьому. День буде здаватися невдалим, але ви зможете зробити його приємнішим, якщо прикладіть певну кількість зусиль. Ваш настрій, як і ваш успіх, зараз повністю в ваших руках.

Водолій

Зараз вам краще відмовитися від експериментів. Вибирайте для всього перевірені методи і способи, не бійтеся попросити поради і перевірити ще раз всі двічі. Навіть якщо ви впевнені у своїй правоті, переконайтеся в ній напевно.

Риби

Ви можете здивувати своїми сміливими ідеями як всіх навколо, так і самих себе. Будьте готові до того, що ваші амбіції спочатку будуть незрозумілими. Але незабаром ви зможете довести оточуючим свою однозначну правоту.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.