RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 17 липня: Близнюки будуть дратувати людей, а Терезам потрібно робити добрі справи

День буде наповнений дрібними неприємностями і випробуваннями. Хочете знати, що вас чекає 17 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому краще промовчати, а хто буде емоційно нестабільний.

Овен

Цей день принесе вам важливі зустрічі. Будьте готові до того, що вам доведеться справляти враження на впливових людей. Не будьте занадто прямолінійні, іноді краще промовчати або поступитися, щоб пізніше довести свою правоту ефективніше.

Телець

Неприємності чекатимуть на кожному розі, але ваша емоційна стабільність допоможе з ними впоратися. Ви зможете спокійно реагувати навіть на ті речі, які зазвичай швидко виводять вас із себе. Намагайтеся не перегинати палицю і тримати спину рівно.

Близнюки

Ви немов спеціально робите все так, щоб оточуючі на вас сердилися. Навіть намагаєтеся нарватися на конфлікт, спровокувати сварку, змусити людей з вами лаятися. Близнюки в цей період - справжні енергетичні вампіри.

Рак

Люди, які вже втручалися у ваші справи, знову дадуть про себе знати. Вам доведеться перетерпіти неприємні розмови, але краще тримати себе в руках і не вибухати. Скандал не допоможе нічого вирішити, не провокуйте його і побережіть свої нерви.

Лев

Знайомства будуть корисними, якщо ви покажете себе з кращого боку. Більше цікавтеся справами своїх близьких, їм потрібна ваша увага. Зараз рідним може здатися, що робота для вас на першому місці. Покажіть їм, що вони помиляються.

Діва

Хочете комусь допомогти? Зробіть це безкорисливо. Направте свої сили на справи, в які щиро вірите, навіть якщо факти говорять проти ваших переконань. Дійте серцем, воно підкаже вірний шлях і допоможе побачити приховані таланти.

Терези

Все вийде саме так, як повинно. Якщо безкорисливо допоможете комусь, люди будуть дуже вам вдячні. Але намагайтеся робити добрі справи тільки з відкритим серцем, не чекаючи нічого взамін. До речі, так варто поступати не тільки зараз, а взагалі.

Скорпіон

Наведіть порядок навколо і всередині себе. Навколишні зараз налаштовані до вас прихильно, це допоможе знайти спільну мову навіть з тими, з ким зазвичай виникає чимало суперечок. Ви унікальний співрозмовник, пам'ятайте про це при вирішенні ділових завдань.

Стрілець

Вірогідне отримання допомоги в справі, яке поки вам не дається. День буде приємним, хоч і не найпростішим. Докладені зусилля окупляться сповна. Будьте продуктивні і насолоджуйтеся навіть простими речами.

Козеріг

Ваш настрій буде на висоті весь день. Великих радостей не передбачається, а ось маленьких буде дуже багато, важливо тільки звертати на них увагу. Ви навіть можете отримати несподіваний прибуток, якщо вчасно зловите свій момент.

ВодолійПрислухайтеся до своїх думок, навіть якщо вони здаються вам дивними. Зараз у вас можуть виникнути цікаві ідеї, займіться їх реалізацією. Якщо захочете спробувати щось нове, підійдіть до цього з розумом, але не стримуйте своїх поривів.

Риби

Ви готові прийти на допомогу тим, хто цього потребує. Також весь обсяг справ буде даватися вам легко, хоч і потребує зусиль. Ви не витрачаєте час на дурниці, тому зможете стрімко рухатися до своєї мети. Не бійтеся показувати навіть невеликі успіхи.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.