RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Близнюкам потрібно покликати гостей, а Діви знайдуть відповіді на питання

Цей час несприятливий для вирішення старих конфліктів. Хочете знати, що вас чекає 18 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає раптовий успіх, а хто повинен зайнятися домашніми турботами.

Овен

Все нарешті почне налагоджуватися, як вдома, так і на роботі. Сміливо просувайте свої ідеї, навіть якщо раніше навколишні їх не прийняли. Зараз вам буде легше донести свою точку зору до інших, тільки обов'язково контролюйте свої емоції.

Телець

Ви доведете до кінця старі справи і зможете зайнятися домашніми турботами. Рутинні заняття будуть приносити вам більше задоволення, ніж робочі завдання. Тому скоріше завершіть всі кар'єрні питання і займіться прибиранням і готуванням.

Близнюки

Будуйте плани, кличте гостей, призначайте зустрічі. Все буде вдаватися без особливих зусиль і з задоволенням. Насолоджуйтеся цим періодом, зараз ви можете просто розслабитися і діяти так, як вам хочеться. Можете також навчитися чомусь новому.

Рак

Маленькі непорозуміння до вечора можуть перетворитися в справжні конфлікти. Вирішіть їх відразу, щоб потім не довелося лаятися з тими, хто вас оточує. Свою точку зору краще притримати, якщо вона може когось образити, зараз не час доводити правоту.

Лев

Ви зможете домогтися успіху, який буде корисний не тільки вам, а й оточуючим. Люди будуть вдячні за вашу чуйність і вміння слухати. Якщо хочете розважитися, влаштуйте удома вечірку, покличте улюблених друзів і розслабтеся.

Діва

Ви отримаєте відповіді на питання, які давно вас хвилюють. Інформація буде для вас корисною, хоч і не зовсім приємною. Якщо захочете зізнатися комусь у своїх почуттях, подумайте двічі. Сказане вже не вийде повернути назад.

Терези

Не ховайтеся за спинами інших, беріть участь в діалогах і прийнятті ділових рішень. Гарний час для планування поїздок. Також ви можете спробувати вирішити давній конфлікт. Але будьте готові до того, що вам доведеться піти на поступки.

Скорпіон

Ви зациклюютеся на собі і не чуєте оточуючих. Тому і допускаєте чимало помилок. Якщо трохи приборкаєте своє самолюбство, зможете швидко виправити власні помилки. А близькі із задоволенням вам допоможуть, тільки попросіть їх ласкаво.

Стрілець

Ви забуваєте про те, що до своїх ідей і планів потрібно підходити не тільки творчо, а й практично. Якщо не почнете діяти рішуче, можете віддати свій шанс комусь меньш талановитому, але більш активному. Досить шукати собі виправдання і починайте працювати.

Козеріг

Перестаньте думати про старі проблеми. Минуле вже не повернеш, воно тільки тримає вас і не дає йти вперед. Ви минулий і ви нинішній - це дві абсолютно різні людини. Прийміть це в собі і не сваріть себе по дрібницях.

Водолій

Вам доведеться прямо на ходу коригувати свої плани, все буде йти не так, як було заплановано. Але потім ви зрозумієте, що всі зміни були на краще. Це гарний час для будь-якої творчості. Також гарною ідеєю буде генеральне прибирання.

Риби

Багато Риб в цей період можуть домогтися успіху в справах, пов'язаних з рекламою і просуванням. Якщо ви почали якесь домашнє дійство, закінчите його зараз. Ремонт краще не починати, а ось дрібні роботи варто довести до кінця.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.